راهنمای خرید و قیمت کفپوش

کفپوش زمین فوتسال

کفپوش زمین فوتسال

مقدمه

اولین بار در سال ۱۹۳۰، رشته‌ی ورزشی فوتسال توسط کارلوس سریانی پی‌ریزی شد، این بازی رفته رفته جایگاه خود را پیدا کرده و جزو بازی‌های محبوب در دنیا شد. پس از گذشت سی سال این رشته‌ی ورزشی اولین رقابت بین المللی خود را آغاز کرد. بازی فوتسال مانند فوتبال به صورت تیمی برگزار ‌شده و دارای تفکیک جنسیتی است. از تفاوت‌های عمده‌ای که با ورزش فوتبال دارد این است که فوتسال در سالن‌های ورزشی سرپوشیده انجام می‌شود.

نحوه‌ی بازی فوتسال

ورزش فوتسال مانند فوتبال، یک ورزش توپی است که در یک سالن کوچکتر از زمین فوتبال اجرا می‌شود. تعداد بازیکنان هر تیم ۵ نفر بوده و این بازی شامل دو نیمه‌ی ۲۰ دقیقه‌ای است. هدف اصلی در این ورزش زدن گل به تیم حریف است و تیمی برنده اعلام می‌شود که در انتهای بازی گل بیشتری به ثمر برساند.

از جمله قوانینی که می‌توان در این بازی به آن اشاره کرد که با قوانین فوتبال متفاوت است این است که هر بازیکن اگر مرتکب ۱۱ خطا اصلی مثل هل دادن حریف، پشت پا زدن، تکل کردن و… شود، یک ضربه‌ی پنالتی به نفع تیم مقابل گرفته می‌شود. همچنین هرگاه یک بازیکن از بازی اخراج شود، بازیکن اخراج شده توسط داور به رختکن هدایت می‌شود و پس از گذشت ۲ دقیقه مربی می‌تواند یک بازیکن جایگزین به زمین بفرستد.

ابعاد استاندارد زمین فوتسال

ابعاد ورزش فوتسال نیز مانند سایر ورزش‌ها باید دارای ابعادی استاندارد باشد. زمین فوتسال طبق قواعد فیفا در مسابقات جهانی باید دارای ابعادی به طول ۴۲-۳۸ متر و عرض ۲۵-۱۸ متر باشد و در سطح بین الملل باید زمینی به طول ۴۰ متر و عرض ۲۰ متر  با حداقل ارتفاع ۷ متر در نظر گرفت.

خط‌کشی‌های روی زمین فوتسال نیز دارای قواعد خاصی است، به این صورت که ضخامت کلیه‌ی خطوط روی زمین ۸ سانتی‌متر و اندازه‌ی دایره‌ی مرکزی سالن ۳ متر است. همچنین خطوط رسم شده روی زمین باید کاملا واضح و قابل مشاهده باشد که معمولا برای خط‌کشی از رنگ سفید و یا زرد استفاده می‌کنند.

دروازه‌ی زمین فوتسال دارای یک تور و دو تیر به ارتفاع ۲ متر و در فاصله‌ی ۳ متری از هم قرار گرفته‌اند.

 

کفپوش زمین فوتسال

همانطور  که قبلا گفته شد، بازی فوتسال در سالن‌های سرپوشیده اجرا می‌شود بنابراین باید کفپوشی را انتخاب کرد که مناسب سالن‌های چند منظوره باشد. ویژگی‌های برجسته‌ای که باید در هنگام انتخاب کفپوش در نظر گرفت:

  1. طول عمر بالای آن است که به مرور زمان دچار پارگی و آسیب نشود. این امر از نظر اقتصادی بسیار حائز اهمیت است.
  2. مقاومت سایشی خوبی داشته باشد تا در هنگام ترددهای بالا، دویدن زیاد و برخورد توپ با زمین و… دچار آسیب نشود.
  3. یکی دیگر از ویژگی‌هایی که باید در نظر گرفت ضربه پذیر بودن کفپوش است، چرا که بازیکن ممکن است بارها زمین بخورد بنابراین با انتخاب ضخامت مناسب کفپوش و داشتن ضربه‌پذیری بالای ان از آسیب‌های احتمالی که ممکن است به بازیکن وارد شود نیز باید جلوگیری کرد.

معمولا برای سالن‌های چند منظوره از کفپوش‌های رولی پی وی سی استفاده می‌کنند که تمام این ویژگی‌ها را در بر دارد. این کفپوش‌ها به صورت تک لایه و چند لایه تولید می‌شود. کفپوش رولی پی وی سی دارای رویه‌ای عاج دار است که از لغزش پای ورزشکاران جلوگیری می‌کند و باعث حفظ ثبات حرکتی آن‌ها می‌شود. از دیگر ویژگی‌های بارز این کفپوش‌ها مقاومت کششی و سایشی بسیار خوب آن‌هاست که در برابر کشیده شدن اجسام تیز، جابجایی وسایل سنگین و ترافیک ترددی بالا بسیار مقاوم است. قابل ذکر است که کفپوش‌های رولی پی وی سی بسیار مقرون به صرفه بوده و نسبت به ویژگی‌هایش، قیمت بسیار مناسبی نیز دارد.

انواع کفپوش ورزشی زمین فوتسال

  • کفپوش رولی پی وی سی کمپارس

کفپوش‌های رولی پی وی سی کمپارس به صورت تک لایه و چند لایه تولید می‌شوند. کفپوش کمپارس چند لایه، دارای زیره‌ی نمدی است که این لایه قدرت ارتجاعی کفپوش را بالا برده و باعث افزایش ایمنی بازیکنان فوتسال می‌شود. کفپوش پی وی سی تک لایه کمپارس مقاومت بسیار بالایی در برابر کشش و سایش، ترافیک ترددی بالا و کشیده شدن اجسام سنگین دارد.

از ویژگی‌های بارز این کفپوش‌ها وجود یک لایه با سطح عاج‌دار است که از لغزش پای ورزشکاران جلوگیری می‌کند.

  • کفپوش پشت فوم‌دار پایا فلور

کفپوش پایا فلور یکی از بهترین کفپوش‌ها برای سالن فوتسال است، چرا که این کفپوش شامل ۴ لایه است. لایه‌ی رویه‌ی آن از جنس پلی یورتن بوده که در برابر کثیفی مقاوم است، لایه‌ی دوم آن از جنس پی وی سی است که در برابر کشش و سایش و انقباض و انبساط مقاوم است و لایه‌ی سوم و چهارم آن از جنس فوم است که همین امر کفپوش پایا فلور را بسیار منعطف نموده و باعث می‌شود که ضربه و شوک را جذب کند و احتمال آسیب دیدگی ورزشکاران را کم نماید.

  • کفپوش آکام

کفپوش آکام یک کفپوش پشت فوم‌دار است که علاوه بر رویه‌ی پی وی سی آن دارای یک لایه فوم ارتجاعی نیز هست. این کفپوش مناسب مکان‌هایی است که ایمنی و نرو بودن زمین در اولویت باشد. کفپوش آکام به دلیل داشتن فوم ارتجاعی، ضربه‌پذیری بسیار مناسبی دارد و همچنین با داشتن یک لایه رویه‌ی پی وی سی آن از لغزش پای بازیکنان ورزش فوتسال جلوگیری کرده و مقاومت آن را افزایش می‌دهد.

  • کفپوش استارت

کفپوش استارت محصول گربو کشور مجارستان است، که دارای ساختاری ناهمگن و هتروژن (چند لایه) می‌باشد. این کفپوش به دلیل داشتن یک لایه از جنس فایبر گلاس مقاومت بسیار بالایی در برابر ترددهای بالا دارد و سطحی کاملا پایدار و استاندارد به زمین فوتسال شما می‌بخشد. از ویژگی‌های بارز کفپوش استارت این است که مقاومت سایشی بالایی داشته و احتیاجی به نگهدارنده و یا واکس مخصوص ندارد.

کفپوشان مجری تخصصی کفپوش‌های ورزشی

تیم تخصصی کفپوشان می‌توانند با توجه به نوع ورزش و سالن ورزشی انتخابی، شما را در انتخاب بهترین نوع کفپوش سالن‌های ورزشی چند منظوره راهنمایی کنند.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها