ریختن خون روی زمین و کابوس های پس از آن!
ریختن مایعات روی سطوح، امری طبیعی است و بدون شک همه ما تا الان، دست كم برای یک بار این تجربه تلخ را داشته ایم. مثل افتادن یک فنجان قهوه تلخ از روی میز و یا افتادن یک لیوان آب میوه خوشمزه و گوارا از دست مان. در حقیقت وقتی کمی عمیق تر به این موضوع نه چندان مهم فکر کنیم، متوجه می شویم، بیشتر افرادی که این اتفاق را تجربه می کنند و آه بلند و عمیقی را می کشند، در واقع نه به دلیل از دست رفتن مایع مورد نظر، بلکه ناراحت سختی های بعد از آن هستند و به این فكر می كنند كه چگونه باید مایع ریخته شده روی كفپوش را پاك كنند. در واقع افراد از تمیز کردن مایع و از بین بردن لکه باقی مانده از روی سطوح عاجزند و احساس ناتوانی می کنند. البته، نوع مایع ریخته شده روی سطح مهم است. اگر آب باشد، باید قبول كنید كه آدم خیلی خوش شانسی هستید. چون نهایتا، پس از این اتفاق اطرافیان به شما می گویند، سرت سلامت! آب، روشنایی است. اما اگر مایع رنگی دیگری را روی زمین بریزید، جزو بدشانس ها هستید!
ریخته شدن خون روی سطح
ریخته شدن خون روی سطوح یکی از سخت ترین مایعات برای تمیز کردن است، زیرا از خود، لکه برجای می گذارد و از بین بردن آن سخت است. در واقع ریخته شدن خون در فضاهایی مثل بیمارستان بسیار طبیعی است و تمیز کردن آن به سطح و کفپوش بیمارستان بستگی دارد. بنابراین در هنگام پاک کردن خون و جمع آوری آن دو چیز را به یاد بسپارید:
1. همیشه فرض را بر این بگیرید که خون می تواند آلوده به بیماری های خطرناکی مثل، اچ آی وی و هپاتیت بی و سی باشد. پس هرگز با دستان بدون محافظ اقدام با پاك كردن خون از روی سطح زمین نكنید.
2. از تجهیزات درست و مناسبی برای پاک کردن خون از روی سطح استفاده کنید و آن ها را به درستی به کار گیرید.
تجهیزات لازم برای پاکسازی پاتوژن (باکتری های بیماری زای) موجود در خون
پاک کردن خون و مایعاتی مثل آن از روی سطوح، به تجهیزات ویژه ای نیاز دارد که به موقعیت و شرایط اطراف آن بستگی دارد. به عنوان مثال اینكه خون به چه میزان و در چه شرایطی روی زمین ریخته شده، شیوه تمیز كردن را متفاوت می كند. اما پاکسازی آن با تجهیزاتی که در پایین به آنها اشاره می کنیم، معمولا امکان پذیر است.
• دستکش یکبار مصرف
• مواد دارای قابلیت جذب
• دستمال مرطوب کننده ضدعفونی شده
• کیسه زیست محیطی با بست زیپ دار
• وسایل جمع آوری مثل خاک انداز
• سرپوش محافظ
• محافظ چشم
• لباس محافظ
• ماسک
پاکسازی خون در شرایط مختلف
بعضی مواقع، پاکسازی و پاک کردن خون از روی سطوح و جمع آوری آن از روی رهنمودهای داده شده، کار ساده ای نیست. پاکسازی خون از روی سطح، بستگی به نوع آن سطح دارد. در اینجا، می خواهیم در مورد ریخته شدن خون روی سطوحی مثل پی وی سی صحبت کنیم که بیشتر در بیمارستان ها اتفاق می افتد.
ریختن خون روی سطح پی وی سی
ریخته شدن خون روی سطح پی وی سی، یکی از رایج ترین اتفاق ها در بیمارستان است. جمع آوری مایعاتی مثل خون از روی این نوع سطوح، خیلی راحت تر از سطوحی است که مایعات را در خود جذب می کند. اما هنوز مراحل مهمی برای شما وجود دارد که باید آنها را در نظر بگیرید. ریخته شدن مایعات بر روی سطوحی مثل پی وی سی، خیلی سریع جاری می شود و به همین دلیل، باید به سرعت جمع آوری شود. مراحل پاکسازی و پاک کردن خون از روی سطوح پی وی سی به شرح زیر است:
1. سطح آلوده شده را تا زمان پاکسازی و ضدعفونی مسدود کنید و اجازه ندهید کسی به آن دسترسی پیدا کند.
2. دستکش یکبار مصرف را به دست کنید.
3. با دستمال یا پارچه ای كه خاصیت جذب دارد، خون را تمیز کنید.
4. با توجه به رنگ كفپوش از مایع سفید کننده استفاده كنید و با توجه به میزان لكه روی كفپوش، مقداری از آن را به آرامی روی سطح مورد نظر بریزید.
5. بگذارید سفیدکننده به مدت 20 دقیقه روی سطح بماند و سپس، باقی مانده آن را تمیز کنید.
6. فراموش نکنید تمام تجهیزات نظافت مانند مسواک، تی و جارو که یکبار مصرف نیستند باید با آغشته کردن آنها با سفیدکننده، ضدعفونی شوند و سپس در جریان هوا خشک شوند.
7. دستکش ها را درآورید و آن را با سایر اشیا کثیف در کیسه زباله قرار دهید و دور بیندازید.
8. در آخر، دست هایتان را با آب و صابون شسته و سپس كمی از مایع ضد عفونی را روی دست تان اسپری كنید.
محصولات مرتبط
کفپوش بیمارستانی اسمارت
کفپوش بیمارستانی پریموپرمیوم
کفپوش بیمارستانی اپتیما
کفپوش بیمارستانی Toro SC
کفپوش تایل وینیل مرمری
کفپوش تایل وینیل گرانیت
کفپوش بیمارستانی تارکت
کفپوش های بیمارستانی
https://cultureofsafety.thesilverlining.com/safety-tips/proper-blood-clean-up/