راهنمای خرید و قیمت موکت

موکت بنفش

موکت بنفش

اگر دکوراسیون خانه مان به رنگ بنفش باشد، اولین فکری که به ذهن میهمان ما می رسد، این است که با چه خانواده لوکس و شیکی روبرو هستم! حقیقتا رنگ بنفش نماد اصالت و شیکی و به تعبیر برخی، عمق و روحانیت است. فقط کافی است بدانیم که رنگ مورد علاقه کلئوپاترا بنفش بوده. کفپوش اتاق شاید بیش از هر نمای دیگری در محل سکونت یا کار ما جلوه و نما داشته باشد. اگر موکت بنفش در خانه مان یا محل کارمان به کار رفته باشد، صددرصد، تاثیر بسیاری بر ذهن حضار خواهد داشت و چه تاثیر بسزا و مثبتی!

موکت بنفش

موکت بنفش اگر در طیف کمرنگ خود در محیط کاری ما به کار رفته باشد، می تواند علاوه بر شیک، لوکس و خاص بودن، حس آرامش را نیز به محیط کار و مراجع و همکارمان منتقل کند.

در این مطلب با ما همراه باشید تا سفری تازه را با یکی از سه رنگ ثانویه بر کف اتاق کار یا خانه لوکس مان شروع کنیم.

رنگ بنفش

رنگ بنفش از ترکیب دو رنگ قرمز و آبی به دست می آید و در واقع نه رنگ گرم است و نه سرد. رنگ بنفش اولین رنگ ثانویه ای است که توسط انسان ساخته شده است و رنگ زرد به عنوان مکمل رنگ بنفش شناخته می شود.

بنفش رنگ اصالت و روحانیت است. اگر این رنگ، رنگ مورد علاقه ما هم نباشد، لااقل شده که نظر ما را به خاص و متفاوت بودن خود جلب کرده باشد. رنگ بنفش رنگ اصلی بسیاری از فِرَق روحانی و به ویژه عالم مسیحیت است. رنگ درباریان مشهور تاریخ بوده و نزد برخی گروه ها نشان شجاعت نیز به حساب می آید.

وجود این رنگ، نه تنها محل کار یا زندگی ما را به یکی از خاص ترین مکان ها تبدیل می کند، که اگر طیف کمرنگ تر آن که در دکوراسیون های لوکس تراز اول دنیا به کار می رود، مورد استفاده قرار گیرد، محل کار و زندگی ما را مملوء از حس آرامش و تمرکز می سازد. این رنگ نه تنها زیبا و خاص است، که می تواند بر کیفیت کار و زندگی ما تاثیری مثبت و دیرپا بر جای بگذارد.

بیایید با هم سفری داشته باشیم به دکوراسیون کف به رنگ بنفش و ترکیب های زنده و محبوبی که در دکوراسیون های حرفه ای و شناخته شده دنیا به کار می روند و از محبوبیت فراوانی برخوردار هستند.

رنگ بنفش و ترکیب آن با رنگ های دیگر پنجره دیگری به روی ذهن و حس زیبایی شناسی ما می گشاید!

بهترین ترکیب رنگ های بنفش

رنگ بنفش با توجه به فضای استفاده آن، در ترکیب با رنگ های زیر تاثیرگذارتر خواهد بود:

ترکیب رنگ بنفش با صورتی یا نارنجی: بنفش در ترکیب با رنگ های صورتی و نارنجی که خود نمونه های مشهور رنگ های روح افزا و پر انرژی هستند، به محیط کار و محل سکونت ما زیبایی و انرژی متفاوتی می بخشد. رگه های کمرنگ تر بنفش به عنوان نمونه در طرح موکت، می تواند به طور معقولی تعادل میان انرژی و آرامش را در فضای مان به ارمغان آورد. سرزندگی توامان با آرامش جزء لاینفک محل کار ماست که موکت بنفش و دیگر وسایل به این رنگ می توانند تاثیر بسزایی در آن ایفا کنند.

ترکیب رنگ بنفش و برنز: اگر به دنبال ترکیب رنگی مدرن و امروزی هستید، ترکیب رنگ بنفش و برنزی رنگ، از بهترین گزینه هاست. ترکیب این دو رنگ کنار هم، فضایی دراماتیک را رقم می زند که محبوب سلیقه های امروزی است. اگر طیف روشن رنگ بنفش را در کنار برنز تیره امتحان کنید، حاصل درخشندگی مثال زدنی فضای کار و زندگی شما خواهد بود.

ترکیب رنگ بنفش و سبز لیمویی: چشمان تان را ببندید و ترکیب این دو رنگ را در نظر آورید! جذاب است! این طور نیست؟ رنگ عامل پیوند دهنده ما با محیط اطراف مان است و چنین ترکیب بی نظیر است و اگر مثلا یکی بر کف اتاق و دیگری بر دیوارها نقش بندند، همه حضار را انگشت به دهان و خیره بر جای خواهند گذاشت.

ترکیب رنگ بنفش و خاکستری: این ترکیب رنگ، خبر از سلیقه ای کلاسیک و ریشه دار دارد! چنین ترکیبی هیچگاه قدیمی نخواهد شد و از سلیقه های رایج طراحان داخلی و دکوراسیون بزرگ دنیاست. ترکیب رنگ های بنفش و خاکستری فضایی اصیل و لوکس را پیرامون مان ایجاد می کند.

ترکیب رنگ های بنفش، صورتی و خاکستری: جسارت استفاده از رنگ بنفش در استفاده کنار یکی از خویشاوندان آن یعنی رنگ صورتی و توامان با رنگ خاکستری روشن، نمود پیدا می کند. اگر به دنبال فاصله گرفتن از کلیشه های دکوراسیون داخلی هستید و می خواهید هم خودتان فضایی نو را تجربه کنید و هم محیطی نو و متفاوت را برای مراجع و همکار و میهمان خود رقم بزنید، سراغ گزینه مناسبی آمده اید!

ترکیب رنگ های بنفش و خاکستری مایل به قهوه ای: خاکستری مایل به قهوه ای رنگی است خنثی و در کنار بنفش هم رده خود، نمایی لوکس، کلاسیک و اصیل را به ارمغان خواهد آورد. این ترکیب در دفاتر و خانه های فوق العاده مدرن امروزی باب است.

موکت بنفش ساده یا طرح دار

موکت ساده بنفش یا موکت طرح دار بنفش

بنفش رنگی است جذاب و کاریزماتیک و نگاه ها را می رباید. پس اصلا توصیه نمی کنیم که در پس زمینه مثلا زیر فرش از این رنگ استفاده کنید. حتی موکت بنفش کمرنگ هم در ترکیب با رنگ های دیگر، حتی اگر رگه های موکت را شکل داده باشد و رنگ اصلی نباشد، باید نمود و جلوه آشکاری داشته باشد تا چه از نظر زیبایی شناسی و چه از نظر تعدیل و تقسیم انرژی و آرامش محیط به کار آید.

اگر سراغ رنگ خاصی چون بنفش می آیید، باید با دیدی باز طراحی و دکوراسیون داخلی منزل یا محل کار خود را انجام دهید. اما ساده یا طرحدار بودن موکت بنفش بستگی مستقیم به لوازم، دیوارها و هر آن چیزی دارد که در محیط مورد نظر شما موجود است. چون استفاده از موکت رنگ بنفش نقش تعیین کننده ای در دکوراسیون داخلی و تقسیم انرژی دارد، از اینرو توصیه می کنیم که موارد سرفصل قبلی در رابطه با ترکیب بندی رنگ بنفش و رنگ های دیگر را حتما در نظر داشته باشید.

با تمام این تفاسیر شاید باز هم اگر محیط تان رسمی تر باشد (مثلا محیط کار یا دفتر اداری) این پرسش برای تان مطرح باشد:

موکت رنگ بنفش و یک محیط رسمی؟! آیا این ترکیب دور از ذهن نیست؟

پاسخ ما این است که ما در عصر “ایجاد تفاوت، بازدهی به همراه دارد” زندگی می کنیم. پس رویکردتان در قبال محیط کارتان باید به اندازه محیط زندگی تان منعطف باشد. این روزها تفاوت است که تمایز ایجاد می کند!

در ادامه به جدول موکت های بنفش ساده و طرحدار اشاره ای خواهیم داشت.

جدول قیمت موکت بنفش موجود در فروشگاه کفپوشان

ردیفنام طرحنام برندنوع برندمحدوده قیمتی
1آلفاسیزالایرانیگران
2کالر پلنکسیزالایرانیگران
3دای لبسیزالایرانیگران
4استپسیزالایرانیگران
5رولسیزالایرانیگران
6رویالظریف مصوّرایرانیاقتصادی
7تایلرویاایرانیگران
8کات بیپالاز موکتایرانیاقتصادی
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها