همه ما نام کفپوش آنتی باکتریال را شنیدهایم. اگر بخواهیم دقیقتر در رابطه با این نوع کفپوش ها صحبت کنیم، باید بگوییم که کفپوش آنتی باکتریال در ساختار خود از مواد خاصّی بهره می برد. مواد به کار رفته در کفپوش آنتی باکتریال در ترکیب با مواد دیگر تولید باکتری نمی کند و این به آن معنا نیست که کفپوش آنتی باکتریال، باکتری های سطوح کفپوش را از بین می برد. پس لازم است دیدگاه خود را نسبت به کفپوش آنتی باکتریال تغییر دهیم.
نکته مهم در رابطه با کفپوش آنتی باکتریال این است که این کفپوش ها نیز مانند سایر کفپوش ها نیاز به شستشو و تمیز کردن دارند. این نکته به ویژه در کاربری های فضاهای بهداشتی مانند کفپوش بیمارستانی ، کلینیک ها، اتاق های جرّاحی و غیره نمود خاصّی پیدا می کند. پس ضد عفونی کردن کفپوش های آنتی باکتریال بسیار مهم است.
در بازار کفپوش ایران، تنوّع کفپوش های آنتی باکتریال بسیار بالا است. یک نکته مهم در این میان این است که خیلی از محصولات کفپوش در بازار کشور تحت عنوان کفپوش ضد باکتری یا آنتی باکتریال توزیع میشوند. ولی بسیاری از این موارد تست های آنتی باکتریال بودن کفپوش را پاس نکرده اند و از استانداردهای لازم برخوردار نیستند. پس ناگفته پیداست که این کفپوش ها آنتی باکتریال نیستند.
از اینرو، توصیه کفپوشان به شما عزیزان این است که برای خرید کفپوش های آنتی باکتریال، سراغ کفپوش های خارجی بروید که تمام این تستها را پاس کرده و از استانداردهای لازم برخوردارند. اصولا در برندهای خارجی این وسواس و دقّت وجود دارد که تمام تست های مربوط به موارد مختلف را انجام دهند و استاندارد لازم را کسب کنند و بعد وارد بازار شوند. از آنجایی که کفپوش آنتی باکتریال کاربری ویژهاش در بیمارستان ها، کلینیک ها، اتاقهای جرّاحی، کلین روم ها و فضاهای درمانی است، این حسّاسیت در نزد شرکت ها و برندهای خارجی بالاتر است و دقّت بیشتری به خرج میدهند.
تست هایی که این کفپوش ها از سر میگذرانند، بسیار زیاد و سنگین هستند.
در بازار ایران و از طریق وب سایت کفپوشان شما عزیزان می توانید با این گزینه ها از کفپوش آنتی باکتریال رو به رو شوید:
- کفپوش آنتی باکتریال فترا
- کفپوش آنتی باکتریال فربو
خرید کفپوش آنتی باکتریال
شما عزیزان می توانید با تماس با متخصّصان و مشاوران کفپوشان پیش از خرید کفپوش آنتی باکتریال مورد نظر خود از مشاوره های رایگان بهره مند شوید.
کاربرد کفپوش آنتی باکتریال
کفپوش آنتی باکتریال بیشتر در فضاهای درمانی مورد استفاده قرار میگیرد. در فضاهای بیمارستانی همچون کلینیک های درمانی، اتاق های عمل جرّاحی و فضاهای مختلف بیمارستان، یکی از عوامل پایه ای و مهم، هنگام ساخت یا نوسازی این فضاها، آنتی باکتریال و ضدّ عوامل بیماری زا بودن است که نقشی حیاتی در این فضاها بازی می کند و حتما باید مورد توجّه قرار گیرد و این مهم بویژه در رابطه با کفپوش به کار رفته در چنین فضاهایی نمود خاصّی پیدا می کند. پس برای جلوگیری از عفونت و آلودگی از کفپوش آنتی باکتریال استفاده می شود که این نوع کفپوش ها از تجمّع قارچ ها و باکتری ها در محل جلوگیری به عمل می آورند.
ویژگی های کفپوش آنتی باکتریال
جلوگیری از رشد و تجمّع باکتری ها و انواع میکروب ها و ارگانیسم های بیماری زا، عدم وجود زاویه های 90 درجه در گوشه های دیوار، هزینه کم در نصب و نگهداری کفپوش، قابلیّت درز جوش به صورت نصب یکپارچه در فضا، مقاومت در برابر آب، رطوبت و نم و همچنین موادّ شوینده و موادّ شیمیایی و دیگر ویژگی این کفپوش ها، مقاومت بالا در برابر حجم تردّد و رفت و آمد است.
عملکرد کفپوش آنتی باکتریال
تکنولوژی و فناوری به کار رفته در کفپوش های آنتی باکتریال بر اساس پلی ژن بوده و کفپوش آنتی باکتریال با یون های نقره و بر پایه دانش فنی ای که برای از بین بردن میکروب ها از سطوح تولید شدهاند، کاربرد پذیر هستند. نقره یکی از عناصر طبیعی است که ویژگی پاک کنندگی فوق العاده بالایی دارد. یون های فعّال نقره در کفپوش های آنتی باکتریال قادر به از میان برداشتن باکتری های کف سطح در محیط هستند که با نصب کفپوش های آنتی باکتریال نیاز به موادّ شوینده قوی برای شستشو و پاک کردن سطوح وجود ندارد.
موارد استفاده از کفپوش آنتی باکتریال
عموما به صورت گسترده کفپوش بیمارستانی و کلینیک های درمانی ، آزمایشگاه ها، اورژانس های بیمارستانی، کفپوش اتاق عمل جرّاحی ، بخش مراقبت از کودکان، کفپوش کلین روم ها، مهدکودک ها، اتاق های تصویربرداری و رادیولوژی استفاده می شود.
استانداردهای کفپوش آنتی باکتریال
از جمله استانداردهای مهمّ به کار رفته در کفپوش های آنتی باکتریال، می توانیم به ISO 846 اشاره کنیم که نشان دهنده آنتی باکتریال بودن این محصولات است. استاندارد BFLS1 از جمله دیگر استانداردهای این کفپوشها است که در حقیقت کاربرد آن، مقاومت در برابر حریق و آتش سوزی است.
از دیگر استانداردهای این کفپوش ها می توانیم به استاندارد مقاومت در برابر سایش و لغزش و استاندارد مقاومت در برابر تردّد بالا و کلاس ترددی 4334 که باعث میشود ساییدگی و سایش روی کفپوش ایجاد نشود، استاندارد قابلیّت شستشو و مقاومت در برابر لکّه ها و موادّ رنگی شیمیایی از دیگر استانداردهای این کفپوش های فوق العاده هستند. استانداردهای طول عمر بالا و مقاومت در برابر تغییر ابعاد از موارد دیگر به شمار می آیند.
قیمت کفپوش آنتی باکتریال
با توجّه به فناوری به کار رفته در این کفپوش ها، متاسّفانه شاهد تولید این محصولات در کشور خودمان ایران نیستیم و اکثر این محصولات به صورت وارداتی، تحت عنوان برندهای مختلف وارد کشور می شوند. البتّه این نکته را نیز نباید از نظر دور داشت که این محصولات وارداتی باید مورد تایید سازمان های مربوطه قرار گیرند و تاییدیه های مورد نظر صادر شوند تا بتوانیم از آنها در پروژه های داخلی استفاده کنیم.
با توجّه به وارداتی بودن کفپوش های آنتی باکتریال و نوسان های کنونی قیمت ارز نمی توانیم به قیمت دقیقی اشاره کنیم و حدود قیمت کفپوش های آنتی باکتریال از 480 هزار تومان تا حدود 900 هزار تومان متغیّر است.
خرید کفپوش آنتی باکتریال
شرکت کفپوشان به عنوان مجری تخصّصی در اجرای کفپوش های آنتی باکتریال سال ها است که در این حوزه مشغول به فعّالیت است. تیم اجرایی متخصّص و مجرّب کفپوشان آماده است تا در زمینه نصب و اجرای کفپوش آنتی باکتریالِ بیمارستانی، پس از ارائه مشاوره های رایگان به شما عزیزان، کفپوش مورد نظر شما را در این فضاها نصب کند و شما همچنین از خدمات پس از فروش محصولات بهره مند خواهید شد.
اگر به دنبال خدمات نصب، اجرا و پیاده سازی کفپوش های آنتی باکتریال به صورت مقرون به صرفه و با انتخابی اقتصادی هستید، حتما با کارشناسان و متخصّصان فروشگاه تماس حاصل فرموده و پس از رایزنی های مورد نیاز، اقدام به خرید و نصب کفپوش کنید تا سال های سال، بتوانید از وجود این کفپوش ها در فضای مورد نظر خود بهره مند شوید.
شما عزیزان می توانید با مراجعه به صفحه تخصّصی اینستاگرام و یا وب سایت فروشگاه به اطّلاعات مورد نیاز در رابطه با کفپوش آنتی باکتریال دسترسی پیدا کنید و یا با تماس با مجریان و مشاوران تخصّصی حوزه کفپوش های آنتی باکتریالِ کفپوشان، اقدام به تهیّه، خرید کفپوش های آنتی باکتریال و نصب محصول مورد نظر خود کنید.
منتظر تماس شما عزیزان هستیم!
سوالات متدوال
اهمّیت کفپوش های آنتی باکتریال چیست؟
در فضاهای بیمارستانی همچون کلینیک های درمانی، اتاق های عمل جرّاحی و فضاهای مختلف بیمارستان، یکی از عوامل پایه ای و مهم، هنگام ساخت یا نوسازی این فضاها، آنتی باکتریال و ضدّ عوامل بیماری زا بودن است که نقشی حیاتی در این فضاها بازی می کند و حتما باید مورد توجّه قرار گیرد. برای جلوگیری از عفونت و آلودگی از کفپوش های آنتی باکتریال استفاده می شود که این نوع کفپوش ها از تجمّع قارچ ها و باکتری ها در محل جلوگیری به عمل می آورند.
ویژگی های کفپوش آنتی باکتریال کدام ها هستند؟
جلوگیری از رشد و تجمّع باکتری ها و انواع میکروب ها و ارگانیسم های بیماری زا، عدم وجود زاویه های 90 درجه در گوشه های دیوار، هزینه کم در نصب و نگهداری کفپوش، قابلیّت درز جوش به صورت نصب یکپارچه در فضا، مقاومت در برابر آب، رطوبت و نم و همچنین موادّ شوینده و موادّ شیمیایی و دیگر ویژگی این کفپوش ها، مقاومت بالا در برابر حجم تردّد و رفت و آمد است.
موارد استفاده از کفپوش های آنتی باکتریال چه هستند؟
از این کفپوش ها عموما به صورت گسترده در بیمارستان ها، کلینیک های درمانی و اتاق های عمل جرّاحی، آزمایشگاه ها، اورژانس های بیمارستانی، بخش مراقبت از کودکان، کلین روم ها، مهدکودک ها، اتاق های تصویربرداری و رادیولوژی استفاده می شود.