راهنمای خرید و قیمت موکت

موکت اتاق خواب

موکت اتاق خواب

موکت اتاق خواب و به طور کلی کفپوش مناسب اتاق خواب ، نکته‌ای ابتدایی در طراحی و تصمیم درباره دکوراسیون داخلی محیطی به حساب می‌آید. درواقع قوانین زیبایی شناسی به ما می‌گوید که انتخاب کفپوش اتاق، پایه و اساس محیطی است که در آن زندگی یا کار می کنیم و نباید آن را ساده بگیریم. معمولاً انتخاب کفپوش مناسب بر اساس نوع محیط و سلیقه افراد متفاوت است. به عنوان مثال افراد در انتخاب کفپوش برای آشپزخانه، اتاق پذیرایی یا اتاق خواب می توانند طبق ذائقه شان عمل کنند. 

با این حال با در نظر گرفتن چند مورد اصولی می‌توانیم در اتاقی استراحت یا کار کنیم که انرژی خوبی به ما منتقل می‌کند و بیشتر دوستش داشته باشیم.

فهرست مطالب

اتاق خواب

فضای داخلی اتاق خواب برای افراد بسیار زیادی اهمیت دارد. اتاق خواب مکانی است که فرد چه کودک و چه بزرگسال باید درونش احساس آرامش و راحتی کند. پس اولویت در این است که همه راهکارها برای فراهم کردن فضایی آرام به کار گرفته شود تا افراد در طول شب خواب خوبی را تجربه کنند و صبح با احساسی بی نظیر از خواب برخیزند و در مدرسه و یا سر کار خود حاضر شوند. 

این فضا آنقدر مهم است که استفاده از برخی رنگ ها توصیه نمی‌شود و برخی دیگر از رنگ ها به شدت توصیه می‌شود. یا مثلا فنگ شویی قوانینی دارد که به خواب بهتر و آرام تر و به طور کلی به آرامش ما کمک می‌کند.

موکت اتاق خواب

در بین کفپوش های مختلف، موکت همیشه جزو گزینه های انتخابی افراد قرار می‌گیرد. به این دلیل که موکت چند ویژگی منحصر به فرد دارد. به عنوان مثال عایق خوبی در برابر صداست، در زمستان ها گرم و نرم است و در تابستان ها فضا را متعادل می‌کند. از سوی دیگر کفپوش اتاق خواب هرچه باشد، از سرامیک و سنگ و کاشی گرفته تا انواع لمینیت، ما این شانس را داریم که آن را به کمک موکت به هر رنگ، طرح و حتی ضخامتی که می‌خواهیم، تغییر دهیم. 

دیگر مزیت وجود موکت در اتاق خواب این است که این کفپوش به فضا صمیمیت و گرمی می بخشد. عاملی که به ایجاد حس راحتی و آرامش ما کمک می‌کند. البته موکت به عنوان یک کفپوش پارچه ای مورد رضایت همه قرار نمی گیرد. با اینهمه اگر نرمی و گرمای کف اتاق برایتان اهیمت دارد و از اینکه در هوای سرد زمستان روی زمینی گرم و نرم راه می‌روید، لذت می‌برید، در انتخاب این کفپوش یعنی موکت برای اتاق خواب شک نکنید. به غیر از نرمی و گرما، تنوع رنگ و طرح در موکت اتاق خواب آنقدر زیاد است که می تواند گزینه های بی شماری را پیش روی شما قرار دهد. 

ولی قبل از آن بد نیست به چند نکته توجه کنید و بعد تصمیم بگیرید. چراکه انتخاب و خرید موکت اتاق خواب کودک، موکت اتاق خواب دخترانه ، موکت اتاق خواب نوجوان ، موکت اتاق خواب پسرانه و در نهایت خرید موکت اتاق خواب عروس مستلزم توجه به برخی نکات است و به این گزینه ها نباید به طور یکسان نگاه کنید یا یک سیاست را در پیش بگیرید. درواقع اگرچه همه اینها برای اتاق خواب خوب و مناسب هستند ولی هر کدام باید ویژگی مخصوص به خود را داشته باشند تا موکت انتخاب شده را دوست و در نهایت نسبت به اتاق خواب تان حس خوبی داشته باشید.

در ادامه قصد داریم تا نکاتی را یادآور و متذکر شویم که در نظر گرفتن آنها برای خرید اینترنتی موکت اتاق خواب اهمیت بسیار زیادی دارد. دقت به این نکات شما را از تردید و سرگردانی دنیای متنوع موکت برای اتاق خواب نجات می‌دهد. این نکات درواقع رهنمودهایی است که باید برای خرید موکت اتاق خواب مورد نظرتان به آنها توجه کنید و به محصولی برسید که کارآیی بیشتری برای تان داشته باشد.

نکات مورد توجه در خرید موکت اتاق خواب

به طور کلی برای خرید موکت باید به مواردی مانند نورگیری فضا، موقعیت اتاق، رنگ وسائل، سیستم گرمایشی و سرمایشی، اندازه محیط اتاق و ارتفاع سقف آن توجه کرد. ولی قبل از این موارد، ابتدا باید توجه کنید که قرار است موکت را برای اتاق چه کسی انتخاب کنید. آیا اتاق برای کودکی چند ماهه است که اکثر ساعات شبانه روز را خوابیده است. و یا اتاق برای کودکی نوپاست که بیشتر روز را مشغول بازی و شیطنت است. 

یا اینکه اتاق برای پسر بچه ای نوجوان است که تمام ساعات روز را در اتاق خود مشغول بازی های کامپیوتری و درس خواندن است؟ گاهی هم بودجه محدودی در اختیار دارید و موکت انتخابی تان باید دست کم ده سال در اتاق باقی بماند. که اگر شما جزو این مورد اخیر هستید، بهتر است اصلی ترین موارد هر بخش را در نظر داشته باشید و بعد، تصمیم بگیرید.

چگونگی انتخاب مدل و رنگ موکت اتاق خواب

انتخاب مدل و رنگ موکت اتاق خواب تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار می گیرد و با بیان تنها چند جمله نمی توانیم به یک نتیجه گیری کلی برسیم. به همین دلیل غیر از علائق شخصی تان به اینکه چه رنگی را بیشتر دوست دارید یا طرفدار چه تیمی هستید، بد نیست نکاتی را که در ادامه می‌آید، نیز در نظر داشته باشید.

موکت اتاق خواب ایرانی

خوشبختانه با وجود تولید متنوعی که در موکت اتاق خواب ایرانی وجود دارد، انتخاب ها و گزینه های متعددی پیش روی مان قرار دارد. مواد اولیه ای که بسیاری از شرکت های ایرانی برای تولید موکت استفاده می‌کنند، از خارج از کشور وارد می‌شود و این یعنی که موکت اتاق خواب ایرانی چیزی از محصولات مشابه خارجی کم ندارد. بنابراین همه ما به راحتی می توانیم موکت مورد علاقه خود را از لحاظ کیفیت، طرح، رنگ و سایر ملاک ها و معیارهای مورد نظرمان انتخاب کنیم.

اگرچه انتخاب موکت برای اتاق مد نظر ما مساله ای کاملا سلیقه ای است و ما معمولا کالایی را انتخاب می‌کنیم که توجه و علاقه مان را جذب کند اما برخی از طرح ها اساسا برای اتاق خواب تولید شده اند که در پایان این مطلب در یک جدول آمده‌اند. در این جدول، برندهای ایرانی موکت اتاق خواب مشخص شده و آمده است که کدام طرح برای کدام اتاق مناسب تر و محدوده قیمتی آن چگونه است.

موکت اتاق خواب کودک

اگر می خواهید برای اتاق دلبندتان موکت اتاق خواب کودک انتخاب کنید مهم ترین مطلبی که باید توجه کنید این است که ویژگی های فرزند خود را بشناسید. سپس محصولات مختلف را بر اساس این ویژگی ها بررسی کنید. کودکان حساس هستند و نیازهایشان با بزرگسالان کاملاً متفاوت است. مثلا اگر کودک شما آلرژی دارد حتما این مسئله را برای انتخاب موکت اتاق خواب رعایت کنید. در این صورت بهتر است با توجه به میزان آلرژی و حساسیت کودک تان واقع بینانه عمل کنید. 

تصمیم گیری برای انتخاب موکت اتاق خواب کودک برای افرادی که فرزندانشان آلرژی دارند یا صاحب حیوانات خانگی هستند، دشوارتر از دیگران است. اگر شما کودکی با آلرژی و حساسیت تنفسی دارید، به طور قطع و یقین باید نظر پزشک معالج کودک را در نظر بگیرید و شاید نیاز باشد که اساسا گزینه موکت را از فهرست کفپوش اتاق کودک کنار بگذارید.

نکته مهم دیگر درخصوص انتخاب موکت اتاق خواب کودک ، سن فرزند شماست. انتخاب طرح، رنگ، میزان نرمی و ضخامت موکت بر اساس سن کودک متغیر است. اگر کودک نوپاست و روی زمین می‌خزد یا چهار دست و پا راه می‌رود، نرمی و کیفیت موکت اتاق کودک مهم تر از طرح و رنگ آن می‌شود. یا مثلا اگر بچه شما از روروئکش زیاد استفاده می‌کند، باید موکتی را انتخاب کنید که بتواند روی موکت به راحتی و سرعت بغلتد و چرخ هایش به پرزهای موکت گیر نکند. بنابراین خرید موکت پرز بلند برای جایی که کودک از وسیله نقلیه اش استفاده می‌کند، فکر خوبی نیست. 

همچنین اگر کودک در سنین تاتی تاتی راه رفتن است باید نصب موکت طوری باشد که به لیز خوردن کودک منجر نشود. البته لیز خوردن روی موکت به دلیل جنسی که دارد، کمتر رخ می‌دهد و تنها در صورت عدم نصب صحیح است که ممکن است فرد را به زمین بزند. پس از بررسی تمام این نکات باید در کنار کیفیت، رنگ موکت را مد نظر قرار دهیم. در همین مطلب به رنگ مناسب اتاق خواب کودک نیز اشاره می‌کنیم.

رنگ و طرح مناسب موکت برای اتاق خواب کودک

در مورد انتخاب رنگ و طرح مناسب موکت اتاق خواب دخترانه و موکت اتاق خواب پسرانه نیز، سن و سال فرد، مهم ترین نکته به حساب می‌آید. معمولا کودکان درک درست و توانایی انتخاب دکوراسیون، وسائل اتاق و رنگ این وسائل را برای اتاقشان ندارند. به همین دلیل در این دوره انتخاب با والدین است و سلامتی و امنیت کودک در انتخاب موکت اتاق فرزندشان، مهم ترین اولویت به حساب می‌آید. 

اما کودکان از سنین 6 یا 7 سالگی به بعد در تصمیم گیری والدین مشارکت می کنند و تقریباً حرف آخر را می‌زنند. در این میان پدر و مادر هم علاوه بر مساله سلامتی به سلیقه و خواسته کودکشان توجه می کنند. بنابراین اهمیت بسیار زیادی دارد که کودک، سلایق و آرزوهایش را به خوبی بشناسید و با توجه به این نکات او را در انتخاب یک موکت خوب کمک کنید.

از نظر روانشناسی، رنگ ها در روح و روان، هوش، احساسات، اعتماد به نفس کودکان تاثیر بسزایی دارند. پیشنهاد ما این است که اگر از نظر شرایط اقتصادی برای تغییر موکت اتاق کودکتان به صورت دوره ای، توانایی لازم را دارید برطبق مواردی که ذکر می شود عمل کنید. یعنی با توجه به اینکه نوزادان تا 3 ماهگی فقط رنگ های سیاه، خاکستری و سفید را تشخیص می دهند، می توانید این گونه رنگ ها را برای موکت اتاق کودک به کار ببرید. 

بعد از سه تا شش ماهگی اما می توانید موکت اتاق خواب کودک را به رنگ های شاد مثل زرد، سبز روشن و … تغییر دهید تا قدرت بینایی کودک شما تقویت شود. حال دیگر به دوره ای می رسیم که کودکان قدرت تشخیص رنگ ها را دارند، یعنی از سن شش ماهگی تا 12 ماهگی. در خرید موکت اتاق برای این دوره باید بیشتر دقت کنید. چون باید رنگ های جذاب ولی آرامش بخشی را جایگزین رنگ های قبلی کنید، رنگ هایی مانند سبز یا آبی کمرنگ.

در فاصله یک تا دو سالگی، کودکان شروع به راه رفتن می کنند و حالا خیلی بیشتر از قبل رنگ ها را می‌شناسند. شما می توانید در این دوران همه رنگ های خنثی و اصلی را در کنار هم استفاده کنید. مثلا از رنگ های خنثی برای موکت و رنگ های اصلی برای باقی دکوراسیون استفاده کنید، این موضوع کاملاً به تنوع رنگ های موکت انتخابی شما بستگی دارد.

اما اگر برای تغییر دوره ای موکت اتاق خواب کودک توانایی و شرایط لازم را ندارید و باید از این موکت برای مدت طولانی استفاده کنید، برای انتخاب بهتر و بهره گیری چندین ساله از موکت، این موارد را رعایت کنید:

تفکیک و دانش ویژگی رنگ ها به شما در این مسیر کمک شایانی می کند. استفاده از رنگ های گرم انرژی بدن را افزایش می دهد ولی برای کودکانی که خودشان پرانرژی هستند گزینه مطلوبی نیست. رنگ های نارنجی و قرمز نباید به صورت کلی در اتاق خواب کودک استفاده شوند چون با خشونت همراهند. کاربرد رنگ نارنجی بصورت جزئی، گرمی و راحتی را به کودک القا می کند. کاربرد جزئی رنگ قرمز نیز می تواند احساس شادابی و انرژی را به کودک شما منتقل کند. رنگ زرد، انرژی زاست و باعث شادی می شود، کاربرد زرد پررنگ تمرکز را افزایش و کمرنگ آن حافظه کودک شما را تحریک می کند. 

اگر از این رنگ ها برای موکت اتاق خواب کودک استفاده می کنید بهتر است تخت خواب، کمد و سایر وسائل را با رنگ های ساده در نظر بگیرید.

رنگ‌های سرد

رنگ های سرد، آرامش بخش هستند ولی مانند رنگ های گرم نباید از آنها استفاده بی رویه کرد. رنگ های طوسی و سفید ایجاد حس آرامش می کنند. سفید، به عنوان رنگی ساده و پرطرفدار و طوسی به عنوان رنگی کسل کننده بهتر است در کنار رنگ های گرم استفاده شوند. در این میان، رنگ آبی از استرس جلوگیری می کند ولی باید از ترکیب آن در کنار رنگ های دیگر دقت کرد تا فضایی سرد و غریب به وجود نیاورد. رنگ سبز به عنوانی رنگی از طبیعت تمرکز را افزایش می دهد و برای محیط یادگیری و مطالعه بسیار مناسب است. 

با انتخاب موکتی با این رنگ ها، می توانید اتمسفر دریا و طبیعت را به اتاق کودکان بیاورید تا از گذاردن پاهای کوچکشان روی موکت لذت ببرند. رنگ های مشکی و قهوه ای به عنوان رنگ های تیره و سرد بهتر است کم تر در دکوراسیون اتاق کودکان استفاده شوند. اگر موکت اتاق کودک را به این دلیل که کثیفی روی آن کمتر دیده شود، به رنگ قهوه ای می‌خرید، پیشنهاد ما این است که بقیه رنگ های دکوراسیون اتاق را روشن انتخاب کنید تا از تیرگی آن بکاهد.

دختر بچه ها در دوره سنی خاصی بیشتر مایلند در اتاق شان بمانند و وقتشان را با اسباب بازی هایشان بگذرانند. گاه تنهایی و گاهی هم همراه دوستان و خاله زاده ها و دایی زاده‌هایشان. نکته ای که نباید از یاد ببرید این است که کودکی ها و آرزوهای این نسل با کودکی های ما به شدت متفاوت است. دنیای کودکان دیگر به سادگی کودکی دوره والدین شان نیست و نمی‌توان و نباید چیزی را به آنها تحمیل کرد. 

کودکان دهه 80 و 90 با شخصیت و قهرمان کارتون ها و کتاب ها زندگی می‌کنند. آنها را در ذهنشان تجسم می کنند و دوست دارند همه چیز در اطرافشان مربوط به قهرمان داستانشان شود. قهرمان داستان بچه ها در هر دوره و نسلی متفاوت است. زمانی بود که دختربچه ها به شخصیت هایی مثل باربی، پری دریایی و کیتی کت علاقه مند بودند ولی در حال حاضر قهرمان آنها شخصیت هایی مثل الساست. و دوست دارند که عکس این شخصیت را نه تنها روی دفتر و کتاب که بر روی بیشتر وسائلشان مشاهده کنند. 

گاهی هم این پدر و مادر هستند که از همان ابتدای کودکی به سلیقه و علاقه بچه ها جهت می‌دهند و آنها را عاشق فردوسی و سعدی و شاملو و اخوان می‌کنند. اگر جزو این دسته از والدین هستید، بهتر است که بچه ها را به خرید موکت هایی سوق دهید که رنگ های خنثی و ساده دارند. در این صورت می‌توانید باقی وسائل دکوری اتاق آنها را با روحیه ای شاعرانه و فرهیخته انتخاب کنید.

به طور کلی برای اتاق دخترانه ، اولین رنگی که به ذهن می رسد رنگ صورتی است. البته این تداعی بی دلیل هم نیست زیرا صورتی، رنگی آرامش بخش است و با احساسات لطیف دخترانه مطابقت دارد. ولی همانطور که پیشتر هم گفتیم استفاده بی رویه و غرق شدن در رنگ، از تاثیر آن رنگ می کاهد و بهتر است تعادل را حفظ کنیم. ولی فقط خودتان را به این رنگ برای موکت اتاق خواب دخترانه محدود نکنید، رنگ هایی مثل بنفش، سبز و ارغوانی برای هر دو جنسیت مناسب هستند. ولی همیشه در درجه بندی رنگ ها از روشنی تا تیرگی دقت کنید. مثلاً بنفش تیره، انتخاب مناسبی برای موکت اتاق کودک  نیست.

انتخاب موکت اتاق خواب پسرانه هم به همین منوال است. و قهرمان های زندگی شان، شخصیت هایی مانند مک کوئین، مرد عنکبوتی و بن تن است. برخی از این شخصیت ها روی موکت تولیدی برخی برندها چاپ شده است و مطابق با سلیقه و دنیای پسر شماست. اما بسیاری از والدین در نهایت مجبورند که به سمت رنگ مورد علاقه فرزند مذکرشان بروند. چراکه همه شخصیت های محبوب دنیای پسران روی موکت ها چاپ نشده است.

برای اتاق کودکان پسر 6 تا 9 سال از رنگ های ملایم استفاده کنید. به این دلیل که رنگ آبی از نظر روانشناسی، رنگ آرامش بخشی است که اضطراب و پرخاشگری را در کودکان پسر کاهش می دهد. به خصوص برای پسربچه هایی که مشکلات رفتاری دارند. به طور کلی، رنگ های روشن و شاد برای اتاق پسربچه ها بسیار ایده آل هستند. پسران در سن نوجوانی به رنگ های پررنگ علاقمند می شوند و آبی پررنگ برای آنها رنگ مناسبی است. در کنار آن، رنگ سبز در طیف های مختلف هم از گروه رنگ های مناسب این سنین است.

حرف آخر در این باره آن است که رنگ و طرح برخی از موکت ها به گونه‌ای است که می‌تواند برای اتاق خواب هر دو جنس به کار رود. رنگ های خنثایی مثل موکت طوسی، موکت کرم. اما موکت های کودکانه ای هم هستند که طرح شخصیت هایی مثل ماشا، مینیون، اسنوپی، باب اسفنجی و.. روی آنها چاپ شده و والدین و کودکان را از سردرگمی نجات می‌دهد.

بهترین رنگ های مناسب موکت برای اتاق خواب نوجوانان

پس از سنین کودکی، دوران نوجوانی آغاز می شود و دیگر خبری از السا، ماشا و مینیون نیست. در این دوران تقریباً والدین دخالت کمی در انتخاب موکت اتاق خواب نوجوان خود دارند و انتخاب کاملاً با خود فرزندان است. این سنین دوران چالش برانگیزی است، زیرا ممکن است علاقه و سلیقه نوجوانان هر هفته تغییر کند. اوضاع اما وقتی بد و بحرانی می‌شود که فرزند ارشدتان مجبور است اتاقش را با خواهر یا برادرش استفاده کند و هر کدام هم سلیقه های متفاوتی دارند. در این شرایط انتخاب و تصمیم گیری نهایی سخت می شود. 

بچه ها در دوران نوجوانی نیز قهرمانان و لوازم مخصوص به خود را دارند. آنها بیشتر سعی می کنند موکت، فرش یا دیگر وسائل دکوری اتاق خود را از نظر رنگ و طرح با پوستر تیم محبوب فوتبال هماهنگ کنند. بیشتر نوجوانان زمان زیادی را در اتاق شان و زمان اندکی را در کنار والدین شان سپری می کنند. این دوران، خارج شدن از معصومیت کودکی و ورود به زندگی پیچیده بزرگسالی است. مثلاً پسرها -و گاهی هم دختران- در این دوران به رنگ سیاه علاقه مند می شوند ولی والدین این رنگ را برای نوجوانان خود مناسب نمی‌دانند. و معتقدند که رفتن نوجوانان به سمت این رنگ ها و این فضاها، آنها را به انزوا می‌برد. 

اگر شما هم جزو این دسته از والدین هستید، بد نیست پیش از خرید، این نکته را به فروشنده متذکر شوید تا گزینه های یکدست مشکی را از فهرست موکت های انتخابی نوجوان شما دور کند. اما اگر فرزند نوجوان تان به خرید موکت مشکی اصرار دارد، می توانید او را به سمت خرید موکت طوسی و امثال آن سوق دهید. رنگ ها را ترکیب کنید تا از میزان گرفتگی و خمودگی داخل اتاق نوجوان بکاهید.

با این حال اگر نوجوان شما چنین سلیقه ای ندارد، بهتر است که به او استفاده از رنگ های پرانرژی را برای موکت اتاق خوابش پیشنهاد دهید. رنگ هایی مانند زرد، نارنجی، قرمز، بنفش، آبی، مسی، هلویی و سبز که فرزندمان را برای شروعی تازه و اهدافش آماده می‌کند. رنگ های پاستلی، صورتی، مسی و هلویی هم برای اتاق خواب دخترانه گزینه های مناسبی هستند. 

در کنار این رنگ ها می توانید از رنگ های سفید، بژ و خاکستری هم برای موکت اتاق نوجوان استفاده کنید که جنسیت در آنها مطرح نیست و به سادگی با رنگ های دیگر هماهنگ می‌شود. پس یادآور می شویم حتماً از سایر رنگ هایی که بیان کردیم در وسائل اتاق استفاده کنید تا ترکیبی پرانرژی در فضا ایجاد شود.

اگر قرار است طی ماه های آتی از خانه پدری بروید و به همسرتان در خانه مشترک تان بپیوندید، مطمئنا دکور اتاق خوابی که در آن حس تازگی و آرامش داشته باشید، دغدغه ذهنی این روزهایتان است. نکته مهمی که درباره دکور اتاق خواب عروس باید به آن توجه کنید این است که سعی کنید اتاقی داشته باشید که با اتاق شخصی تان در خانه پدری یا خانه مجردی متفاوت باشد. اگر پیش از این در اتاق خودتان فرش پهن بوده، در خانه جدید از یک موکت مناسب برای مفروش کردن اتاق کمک بگیرید.

نکته دوم اینکه دکور اتاق را با یک برنامه ریزی دقیق و سر صبر و حوصله انجام دهید.  پیش از خرید موکت اتاق عروس هم بهتر است که ابتدا وسائل چوبی مثل تخت، کمد، میز آرایش را بخرید و سپس موکت اتاق را بر اساس طرح و رنگ این وسائل انتخاب کنید.

نکته مهم دیگر در انتخاب موکت اتاق عروس ، رنگ آن است. اگر به رنگ های غلیظ یا موکت های طرحدار علاقه‌مندید، بهتر است دیگر وسائل خانه را از میان رنگ های روشن و ساده برای خودتان انتخاب کنید. البته این معادله را برعکس هم می‌توانید بکنید. یعنی تخت و دیگر وسائل چوبی اتاق را به رنگ های سنگین و پررنگ بخرید و درعوض برای تعادل بخشیدن به اتاق، از موکت های روشن برای پوشش کف کمک بگیرید.

اما این را به یاد داشته باشید که به طور کلی انتخاب رنگ های رمانتیک می تواند اتاق را زیباتر جلوه دهد. در اینجا چند مورد از رنگ های رمانتیک را برای اتاق خواب عروس معرفی می کنیم. با این حال این نکته را هم مد نظر داشته باشید که از بین تمام گزینه های پیش روی خود، رنگ هایی را برگزینید که در آینده از انتخاب آن پشیمان و در آغاز زندگی مجبورنشوید که هزینه های اضافه تری بپردازید.

استفاده از رنگ هایی با تن صورتی تمشکی به اتاق خواب انرژی می بخشد، مخصوصاً اگر با نورپردازی مناسب همراه شود. رنگ کاراملی یا قهوه ای خاکی هم برای خلق یک اتاق رمانتیک و آرام عالی است. کاربرد رنگ مشکی و سفید فضای اتاق را شیک می کند و در عین حال، ترکیب این دو رنگ کنار هم همیشه بسیار رمانتیک و یادآور نماد تعادل در فرهنگ چینی است. رنگ های آبی بویژه آبی کم رنگ نشانه آرامش و صلح هستند و به شما این حس را القا می کنند، بنابراین برای اتاق خواب عروس هم گزینه ای خوب و کاربردی به حساب می‌آیند.

رنگ نارنجی، بنفش، سبز، زرد هم از جمله رنگ های زنده ای هستند که اگر بتوانید علاوه بر موکت، آنها را در رنگ پرده ها یا کاغذ دیواری ها هم بیاورید، اتاق شیک و زیبایی را برایتان به ارمغان می‌آورد. در کنار این رنگ ها، تناژهای مختلف رنگ خاکستری و طوسی به دلیل خنثی بودن، موجب می شوند تا تخت و پاتختی و پرده های اتاق بیشتر بدرخشند. بنابراین با انتخاب موکت هایی به این رنگ ها و حتی ترکیب رنگ چند موکت تایل می توانید اتاق دلخواه خودتان را خلق کنید.

حرف آخر اینکه، باوجود سلیقه ای بودن خرید موکت اتاق خواب ، مسائلی هستند که باید به آنها توجه کنیم و تمام جوانب را در نظر بگیریم تا در نهایت از خریدمان راضی باشیم. مسلما زیبایی مساله بسیار مهمی درباره کفپوش مورد نظرمان در خانه است اما برای داشتن آرامش و احساس خوب باید نسبت به کاربری، میزان استفاده، سرما و گرمای جایی که زندگی می‌کنیم، وضعیت سلامت بدن و همینطور سختی و آسانی تمیز کردن موکت هم واقع بین باشیم و با توجه به تمام این مسائل موکتی مناسب وضعیت مالی و نیازمان بخریم.

جدول طرح های مناسب موکت اتاق خواب

نام طرحنام برندنوع برندمحدوده قیمتی

نوع کاربری

اتاق خواب کودکاتاق خواب نوجواناتاق خواب عروس
طرح الماسپالاز موکتایرانی 
طرح یاسپالاز موکتایرانی 
طرح یاسمنپالاز موکتایرانی 
طرح مینیونپالاز موکتایرانی 
طرح ماشاپالاز موکتایرانی 
طرح افراپالاز موکتایرانی 
طرح نسیمپالاز موکتایرانی 
طرح کات بیپالاز موکتایرانی 
طرح سایهپالاز موکتایرانی 
طرح پامچالپالاز موکتایرانی 
طرح ساجپالاز موکتایرانی 
طرح میخکپالاز موکتایرانی 
طرح پونهپالاز موکتایرانی 
طرح رویالموکت ظریف مصورایرانی 
طرح رویال کلاسیکموکت ظریف مصورایرانی 
طرح سیدنیموکت ظریف مصورایرانی 
طرح سیدنی کلاسیکموکت ظریف مصورایرانی 
طرح آیهانموکت ظریف مصورایرانی 
طرح هرمسموکت ظریف مصورایرانی 
طرح الیتموکت ظریف مصورایرانی 
طرح امپریالموکت رویاخارجی 
طرح کالرلاینموکت رویاخارجی 
طرح  شگیسیزال موکتخارجی 
طرح اسنوپی سیزال موکتخارجی 
طرح یونیکسیزال موکتخارجی 
طرح لامورسیزال موکتخارجی 
طرح سیدنیسیزال موکتخارجی 
طرح سیکرتسیزال موکتخارجی 
طرح کروماسیزال موکتخارجی 
5 1 رای
امتیازدهی به مقاله
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها