راهنمای خرید و قیمت کفپوش

کفپوش کانتینر و کانکس

کفپوش کانتینر و کانکس

کفپوش کانتینر و کانکس با حمل و نقل و ترانزیت زیاد سر و کار دارد؛ چه این حمل و نقل در کارگاه ها صورت گیرد و چه در کارخانه ها یا فضاهای مربوط به ساخت و ساز. از دیگر ویژگی‌های کانتینر و کانکس دائمی نبودن استقرار آنها در چنین فضاهایی است و این فضاها از جمله فضاهای موقّتی محسوب می شوند که از نقطه نظرهای مختلف اهمّیت های خاصّ خود را دارند.

امّا نکته جالب توجّه این است که جدیدا شاهد آنیم که از کانتینر و کانکس در فضاهای ثابت نیز استفاده می شود و از این جهت، شاهد ظهور طرح های جدیدی از کانتینر و کانکس هستیم که معنای متداول و مفهوم کلاسیک آن را دارد تغییر می دهد!

انواع کفپوش کانتینر

بواسطه تجربه سالیان سال در رابطه با کفپوش هایی که در کانتینرها و کانکس ها پیاده شده‌اند، ثابت شده که تنها نوع کفپوشی که پاسخگوی نیازهای چنین فضاهایی است، کفپوش رولی می باشد و عملا کفپوش تایل از دایره انتخاب ها کنار می روند.

ویژگی های کفپوش کانکس و کانتینر

ویژگی فضایی کانتینر و کانکس به گونه ای است که می توان آنها را مرتبا جابجا کرد. به عنوان مثال می‌توانیم کانتینرها را با تریلی جابجا کنیم. یکی از از مسائلی که بر آمده از تغییر فضا و جابجایی است، تغییر دما می باشد. نتیجه اصلی و مستقیم قابل مشاهده در رابطه با تغییرات دمایی ایجاد تغییرات در ابعاد کفپوش است. از اینرو، در ساختار شیمیایی کفپوش کانتینر و کانکس باید از موادّی استفاده شود که در برابر تغییرات دمایی، مقاومت بالایی را از خود نشان دهند. به عنوان مثال کفپوش هایی که از جنس پی وی سی هستند، در اثر سرما به سمت مرکز جمع شده و بین بندهای کفپوش فاصله می‌افتد.

ویژگی محیطی دیگری که باید در رابطه با کانتینر ها و کانکس ها مدّ نظر قرار دهیم این است که با توجّه به اینکه از آنها در فضاهای کارگاهی و کارخانه ای استفاده می شود، حمل و نقل و کشیده شدن وسایل سنگین روی آنها از مواردی است که به وفور اتّفاق می افتد. از اینرو، کفپوش مورد استفاده در کانتینرها و کانکس ها باید از مقاومت سایشی بالایی برخوردار باشد تا در اثر جابجایی و کشیده شدن وسایل سنگین روی کفپوش، کفپوش ما آسیب نبیند و از کیفیت اوّلیه آن کاسته نشود.

مورد سوّم اینکه خصیصه فضاهای کانتینری و کانکسی این است که به دلیل موقّتی بودن آنها، به طور جدّی از سوی صاحبان کانتینر و کانکس مورد توجّه قرار نمی گیرند و مثل فضاهای ثابتی چون خانه یا فضاهای بیمارستانی و محیط های اداری و تجاری برای پوشاندن کف آنها هزینه ای را صرف نمی کنند. کفپوشان، با توجّه به نیازهای کاربران برای کفپوش کانتینر و کانکس ، دسته بندی ها و طبقه بندی های خاصّ خود را ارائه می دهد.

اوّل اینکه اگر می خواهید از کفپوش ارزان قیمت برای کانکس یا کانتینر خود استفاده کنید، گزینه های پیشنهادی ما این ها هستند: کفپوش رول اکومه، کفپوش طرح پولکی، کفپوش های پرتردّد پی وی سی، کفپوش های پرتردّد کمپارس و کفپوش های شیشه ای آینه ای.

دوّم اینکه اگر امکان صرف هزینه بالاتری را دارید، قطعا کفپوش های بیمارستانی چه از نوع هتروژن و چه از نوع هموژن مثل کفپوش های فترا، کفپوش Sphera فوربو، کفپوش پریمو پریمیوم و کفپوش اپتیما گزینه های ایده آلی محسوب می شوند؛ چرا که این کفپوش ها نه تنها از مقاومت سایشی بالایی برخوردار هستند، بلکه در برابر تغییرات ابعاد به دلیل تغییرات دمای محیط، مقاومت فوق العاده محسوسی را از خود به نمایش می گذارند.

پس با توجّه به میزان حسّاسیت پروژه شما و طول عمر ایده آل تان برای اجرا و پیاده سازی کفپوش، توصیه ما این است که برای خرید کفپوش کانتینر و کانکس مورد نظر خود با کارشناسان و مشاوران ما مشورت کنید.

قیمت کفپوش کانتینر

اگر قصد شما خرید کفپوش کانتینر و کانکس ارزان قیمت است، رِنج قیمتی این کفپوش ها از 115 هزار تومان تا 200 هزار تومان ادامه دارد. امّا اگر نظر شما استفاده از کفپوش های کلاس بالاتر مثل کفپوش های بیمارستانی در کف کانتینر و کانکس تان است، رِنج قیمتی مورد نظر بین 450 هزار تومان تا 900 هزار تومان می باشد.

خرید کفپوش کانتینر

خریداران و مشتریان عزیز می توانند از طریق وب سایت کفپوشان و نیز صفحه تخصصی فروشگاه در اینستاگرام، با ما تماس حاصل فرمایند و پیش از اقدام به خریداری کفپوش کانتینر و کانکس مورد نظر، از چند و چون، نکات فنّی، ویژگی‌ها و البتّه قیمت کفپوش ها اطّلاع حاصل فرمایند و با توجّه به نیاز و درجه حسّاسیت خود در نصب، اجرا و پیاده سازی کفپوش اقدام به خریداری آن نمایند.

امّا در پایان شایان ذکر است که به نکته‌ای مهم بپردازیم. این موضوع مربوط می شود به زیرسازی کفپوش کانتینر یا کانکس. ناگفته پیداست که بسیاری از کانکس ها و کانتینرها ساختاری فلزّی دارند. از این جهت، هنگام نصب و اجرای کفپوش بر کف آنها باید این نکته را مدّ نظر داشته باشیم که از چه چسبی برای چسباندن کفپوش استفاده کنیم تا کفپوش به اصطلاح وا نرود و از قدرت چسبندگی بالایی برخوردار باشد و سالیان سال بتواند در کفِ کفپوش کانتینر و کانکس ما بدون هیچ مشکلی کار کند. در رابطه با کانکس های چوبی لازم است تا نکات فنّی ریزی را با یک نصّاب ماهر چک کنید و سپس اقدام به نصب کفپوش بر کف آنها نمایید.

سوالات متدوال

کانتینر یا کانکس با توجّه به ویژگی های فضایی خاصّ خود، انتخاب ما را برای خرید و نصب کفپوش کف آنها تحت الشّعاع قرار می دهد. به دلیل آنکه عمدتا کانتینرها و کانکس ها جابجا می شود، با تغییرات دمایی روبرو می شوند که نتیجه تغییرات دمایی، ایجاد تغییرات در ابعاد کفپوش و در نتیجه آسیب رسیدن به کف آن است. مسئله دیگر جابجایی و کشیدن وسایل سنگین روی کف کانتینر است که در طول عمر کفپوش تاثیرگذار می باشد.

بواسطه تجربه سالیان سال در رابطه با کفپوش هایی که در کانتینرها و کانکس ها پیاده شده‌اند، ثابت شده که تنها نوع کفپوشی که پاسخگوی نیازهای چنین فضاهایی است، کفپوش های رولی هستند.

از آنجایی که اکثر کانتینرها و کانکس ها از جنس فلز هستند، باید به نوع چسب و دوام و قوام آن در کف فضای مورد نظر توجّه داشته باشیم تا پس از مدّت اندکی به دلیل ماهیّت چسب کف کفپوش، کفپوش ما از سطح زیرین خود جدا نشود.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها