دکوراسیون محل کار, عمومی, کفپوشهای PVC

نگهداری و ضدعفونی کردن کفپوش بیمارستانی در مراکز پزشکی و بیمارستان ها

ضدعفونی کردن کفپوش بیمارستانی

تنها دست های شما به شستشو و ضدعفونی نیاز ندارند!

می دانیم که فضای بیمارستان ها و تمام قسمت های مختلف آن مثل راهروها، اتاق ها، سرویس های بهداشتی و اکثر بخش های آن از نظر ظاهری به صورتی است که تاثیر ثابت و ماندگاری روی بیماران و ملاقات کنندگان می گذارد. سوال اینجاست که این تاثیر، مثبت است یا منفی؟ طبیعتا هدف هر بیمارستانی باید رضایت بیماران باشد و برای اینکه افراد با رضایت و خوشنودی از این مکان ها خارج شوند، فضا باید تاثیر مثبتی روی افراد بگذارد. به عنوان مثال، کفپوش مراکز پزشکی یکی از تاثیرگذارترین موارد در ساختمان مراکز پزشکی است و ایجاد اثر مثبت روی افراد، مستلزم حفظ و نگهداری روزانه کفپوش بیمارستان هاست؛ امری حیاتی که بود یا نبود آن می تواند جان آدم ها را نجات دهد یا به خطر بیندازد.

نگهداری و ضدعفونی کردن کفپوش بیمارستانی در مراکز پزشکی و بیمارستان ها
مهم ترین مورد در نگهداری کفپوش ها در بیمارستان ، ضدعفونی کردن کفپوش بیمارستانی است که باید با دقت و طبق برنامه های صحیح انجام شود. در این برنامه های منظم سه هدف اصلی وجود دارد که باید به دقت اجرا شود: پیشگیری از عفونت با ضدعفونی کردن کفپوش ، نگهداری پویا و پیشگیری شده کفپوش ، بها دادن به ظاهر کفپوش.

ضدعفونی کردن کفپوش بیمارستانی

طبق نظر بعضی از کارکنان بیمارستان ها، ضدعفونی کردن کفپوش بیمارستانی باید روزانه و به طور کامل انجام شود. هرچند که همین عده عقیده دارند که پاک کننده ها تمام جرم ها را از بین نمی برند و در نتیجه کفپوش های امنی برای بیماران به حساب نمی آیند.
مطمئنا هدف اصلی از این کار، از بین بردن جرم ها و همه پاتوژن هایی است که برای بیماران خطرناکند. برای این منظور باید از استانداردهای بسیار بالا در ضدعفونی کردن کفپوش بیمارستانی استفاده کنیم. به علاوه توصیه می شود که از استانداردهای بالایی نیز برای کنترل گرد و خاک استفاده شود چون این گرد و خاک می تواند پاتوژن ها را از طریق انتقال در هوا در سراسر بیمارستان پخش کند. حداقل این استانداردها می تواند استفاده از دستمال های میکروفیبر و سیستم تخلیه هوایی باشد.
در رابطه با کاربرد ضدعفونی کننده ها (مانند استفاده مستقیم از سفیدکننده ها) مخالفت هایی وجود دارد. اول از همه، سفید کننده باید با آب رقیق شود و برای تاثیر بیشتر کمی ساکن بماند. نکته دیگر اینکه، کفپوش های مصنوعی طوری طراحی شده اند که ضد میکروب باشند و توصیه شده که تنها با مواد شوینده خنثی شستشو شوند تا عمر سطح کفپوش کم نشود و همچنین ویژگی عوامل ضد میکروبی آن از بین نرود.
اگرچه هدف شما ضدعفونی کردن کفپوش بیمارستان است، اما نتیجه آن می تواند به آسیب کفپوش های گران قیمت ساختمان منجر شود. عدم رعایت جوانب ایمنی در شستشو و مراقب از کفپوش های بیمارستانی همچنین می تواند باعث باز شدن منافذ کفپوش شده و سطح مناسبی را برای رشد پاتوژن ها به وجود آورد. هر بار که کفپوش با مواد شیمیایی قوی ضدعفونی می شود، پاتوژن های مرده منبع خوبی را برای تغذیه باکتری ها و ویروس های موجود در هوا یا روی کفش افراد فراهم می کنند.

نگهداری پویا و پیشگیری شده

نگهداری روزانه و به موقع از کفپوش ها در کنار ضدعفونی کردن کفپوش بیمارستان ها می تواند از آسیب های دائمی سطوح جلوگیری کند و یک بیمارستان بتواند از آنها در طولانی مدت بدون صرف هزینه های اضافی استفاده کند. اما کفپوش هایی که روزانه به آنها رسیدگی نمی شود، بیشتر در معرض آسیب و ساییدگی حاصل از تردد هستند و بازیابی آنها دشوار و هزینه بر است.
با انجام راهکارهای پیشگیرانه خود می توانید عمر کفپوش ها را بیشتر کنید و در دراز مدت از هزینه های اضافی بکاهید. راه حل های کاربردی مثل محافظت کننده های کفپوش، یکی از راه هایی است که می تواند همانند یک لایه حفاظتی بر روی کفپوش عمل کرده و از آسیب به آن پیشگیری کند.

ضدعفونی کردن کفپوش بیمارستانی اهمیت ظاهری

کفپوش هایی که ظاهر کثیف و آلوده ای دارند، تاثیری منفی بر اعتبار و امکانات بیمارستان باقی می گذارد. می دانیم که بیمارستان ها و مراکز پزشکی روزانه شاهد تردد و رفت و آمد افراد بسیار زیادی هستند و بدون شک داشتن یک برنامه روزانه در حفظ و نگهداری آن امری مهم و ضروری است. اگر کارکنان و خدمات بیمارستان به پاکیزگی روزانه کفپوش ها اهمیت ندهند، سطوح تمیز اولیه جای خود را به سرعت به سطوحی با ظاهر تیره، کثیف و ساییده می دهند. استفاده از لوازم مرغوب در تمیز کردن کفپوش ها مثل دستمال های مناسب از عوامل دیگری است که به روند پاکیزگی سرعت می بخشند و دوام بسیار بالاتری نسبت به دستمال های قدیمی دارند و در نهایت هم ظاهر کفپوش را براق و درخشنده می سازند. این ظاهر براق و درخشنده تاثیر مثبتی بر بیماران و مراجعه کنندگان دارد و امتیاز بهداشت مرکز پزشکی را بالا می برد.
توصیه ما به شما این است که اجازه دهید کارکنان کفپوش ها را تمیز و سپس به خوبی خشک کنند. راهی ساده که در عین حال دشمن طبیعی برای مقابله با پاتوژن ها نیز به شمار می رود. همچنین بهتر است به نقاطی که تماس با آن بیشتر و گرد و غبار قابل انتقال در هوا هم بیشتر است توجه بیشتری کنیم.

محصولات مرتبط

کفپوش بیمارستانی اسمارت

کفپوش بیمارستانی پریموپرمیوم

کفپوش بیمارستانی اپتیما

کفپوش بیمارستانی Toro SC

کفپوش تایل وینیل مرمری

کفپوش تایل وینیل گرانیت

کفپوش بیمارستانی تارکت

کفپوش های بیمارستانی

منابع:

https://www.3m.com/3M/en_US/commercial-cleaning-us/resources/articles/daily-floor-maintenance/
https://www.cleanlink.com/cleanlinkminute/details.aspx?id=48296

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها