سبک زندگی

مزایا و معایب کفپوش‌های گرانولی

معایب و مزایای کفپوش‌های گرانولی

در این مطلب به بررسی کامل مزایا و معایب کفپوش های گرانولی میپردازیم ؛ این نوع محصولات از آن دسته کفپوش هایی است که تخصّصی به حساب می آید. برای یافتن کفپوش گرانولی مناسب، خریداری و نصب آن نیاز به تخصّص بالایی است و از این حیث انتخاب کفپوش گرانولی کاری است بسیار دشوار و حساس. از این نظر است که اهمّیت دارد خریداران و مشتریان عزیز حتما با کارشناسان و متخصّصان حوزه کفپوش تماس بگیرند و اطّلاعات ریز درباره آن را کسب نموده و بعد اقدام به خریداری و پیاده سازی کفپوش در محلّ مورد نظر خود کنند.
کفپوش گرانولی از آن دست محصولاتی است که تولید کننده می تواند با ترفندهای ظریفی قیمت آن را کنترل کند و کیفیت کفپوش را پایین بیاورد. به همین دلیل در مقاله حاضر تلاش ما این بوده که مزایا و معایب کفپوش گرانولی را برای شما عزیزان برشماریم تا با دیدی جزئی و دقیق به سراغ محصول مورد نظر خود بروید. لازم به ذکر است که انواع کفپوش گرانولی را نیز در ادامه مشاهده خواهید کرد.

ساختار کفپوش‌های گرانولی چیست؟

گرانول‌ها در واقع همان دانه‌های ریز پلیمری است که از بازیافت مواد لاستیکی بدست می‌آید. کیفیت کفپوش‌های گرانولی کاملا به نوع تراکم و اندازه‌ی این گرانول‌ها بستگی دارد، یعنی هرچقدر اندازه‌ی گرانول‌ها ریز و یکدست باشد کفپوش گرانولی ، تولید شده از این گرانول با کیفیت‌تر خواهد بود. همچنین در مورد تراکن گرانول‌ها قابل ذکر است که هر چقدر تراکم این کفپوش‌ها بیشتر بوده و فضای خالی بین گرانول‌ها کمتر باشد، استحکام و کیفیت کفپوش‌های گرانولی افزایش می‌یابد.

محاسن کفپوش‌های گرانولی

کفپوش‌های گرانولی به خاطر داشتن ویژگی‌های منحصر به فردشان بسیار بسیار محبوب هستند، این کفپوش‌ها دارای ویژگی‌هایی نظیر جذب ضربه و شوک بالا، استحکام و دوام بسیار خوب و عدم نیاز به چسب برای نصب و اجرای آن‌ها است. همچنین لازم به ذکر است که کفپوش‌های گرانولی عایق صدای خوبی بوده و همین امر باعث شده است که استفاده از این کفپوش‌ها در محیط‌های مسکونی و باشگاه‌های ورزشی خانگی بسیار پرطرفدار باشد. از دیگر ویژگی‌های بارز کفپوش‌های گرانولی قیمت‌های اقتصادی آن‌ها است که با توجه به کیفیت و ویژگی‌های منحصر به فردی که دارند، قیمت آن‌ها بسیار مناسب و با صرفه است.

معایب کفپوش‌های گرانولی

همانطور که پیشتر بیان شد کیفیت کفپوش‌های گرانول به تراکم و اندازه‌ی دانه‌های گرانول بستگی دارد، بنابراین هرچقدر دانه‌های گرانول غیر یکنواخت باشد، برای تولید نیازمند چسب کمتری بوده و در نهایت دانه‌بندی روی سطح کفپوش غیر یکنواخت بوده همچنین تراکم و فاصله‌ی بین دانه‌های گرانول زیاد خواهد بود، بنابراین کیفیت کفپوش پایین آمده و به مرور زمان دانه‌ها از هم باز شده و اصطلاحا گرانول پودر می‌شود. از دیگر مواردی که باید به آن اشاره کرد، قطر یکنواخت کفپوش‌های گرانولی است، که یکدست نبودن قطرهای گرانول امری غیر عادی نیست و احتیاج به یک نصاب با تجربه بالا دارد.

یکی دیگر از معایب این نوع کفپوش امکان تقلب برای کاهش هزینه‌ی بسیار زیاد است که طبق شرایطی که گفته برای پایین آوردن قیمت کفپوش‌های گرانولی از متریال اولیه کاسته و کیفیت را پایین می‌آورند و افرادی که در این زمینه سر رشته ندارند، کفپوش‌هایی با کیفیت پایین را خریداری کرده و در مدت زمان کوتاهی کفپوش آسیب می‌بینند.

مزایای کفپوش گرانولی تایل

یکی از از مزایای منحصر به فرد کفپوش گرانولی تایل این است که تایل های کفپوش در بسیاری از موارد نیازی به چسب نداشته و به راحتی در کنار هم قرار می‌گیرند و نصب آنها با چیدن آنها کنار هم به راحتی انجام می شود و بعد از زمان مقتضی، می توانید تایل های کفپوش گرانولی تایل را از محلّ مورد نظر جدا کرده و در محلّ دیگری پیاده کنید.
مزیّت دیگر کفپوش گرانولی تایل که برای خریدار حائز اهمّیت است، قیمت مناسب آن در مقایسه با سایر انواع کفپوش های گرانولی است. نکته مهمّ دیگر در این میان این است که این کفپوش ها از آنجایی که نسبت به انواع دیگر کفپوش‌ های گرانولی دارای قیمت مناسب تری هستند، شما عزیزان می توانید از این کفپوش ها در ضخامت های بالاتری استفاده کنید و طبیعتا یک کفپوش با داشتن ضخامت بالاتر دارای قدرت ضربه پذیری بالاتر خواهد بود در ضمن شما عزیزان می توانید از مدل های پایدار این کفپوش که اصطلاحا مدل های پایه دار شانه تخم مرغی نامیده می شوند و ویژگی آنها سبکی آنهاست و از این حیث دارای قیمت پایین تری هستند، در فضای مورد نظر خود استفاده کنید. نکته مهمّ دیگر در رابطه با این کفپوش ها این است که با نصب آنها در فضای مورد نظر در زیرسازی کفپوش شما شبکه ‌هایی ایجاد می‌شود که در صورت رسیدن آب و رطوبت به آن، آب از زیر کفپوش عبور کرده، از این حیث کفپوش دیگر ورم نمی‌کند و به آن آسیبی نخواهد رسید و این برگ برنده شما در پیاده سازی کفپوش گرانولی تایل در قالب مدل پایه دار شانه تخم مرغی خواهد بود.

معایب کفپوش گرانولی تایل

هر چقدر هم که کیفیت کفپوش گرانولی بالا باشد ولی از آنجایی که از قالب در می آید و در دمای بالایی از فرآیند پرس خارج می شود، پس از آن که این فرآیند را طی می کند و در دمای نرمال قرار می گیرد و از میزان حرارت آن کاسته می شود، دچار تغییر ابعاد شده و از آن حالتِ مربّعی اوّلیه خارج شده و هنگام نصب و پیاده سازی، فاصله ‌ای میان تایل های کفپوش ایجاد می شود و نتیجه اینکه از تمیزی کار کاسته می شود.
پیشنهاد ما این است که اگر می خواهید این مدل کفپوش را تهیّه کنید، به برخی مدل های آن توجّه داشته باشید که پس از سرد شدن و بیرون آمدن از فرآیند تولید، به صورت پازلی در می آیند و این شکل نهایی باعث می‌شود تا تایل های کفپوش گرانولی تایل به راحتی در هم کلیک شوند.
عیب دیگر کفپوش گرانولی تایل این است که اگر در فضای بیرونی اجرا شود و در معرض تابش نور آفتاب قرار گیرد، کفپوش به سمت مرکز جمع شده و لبه های کناری آن بالا می آیند. یکی از دلایل این امر این است که برخی محصولات گرانولی از کیفیت پایین تری برخوردار بوده و از چسب کمتری در آنها استفاده می شود. مسئله دیگر بر می گردد به ماهیت این کفپوش که باعث می شود در اثر تابش نور آفتاب به سمت مرکز جمع شده و لبه های آن رو به بالا بایستند.
با توجّه به نکات فوق الذّکر، پیشنهاد ما این است که از کفپوش گرانولی با کیفیت بالا استفاده کنید و همچنین نوع خاصّ پازلی آن را در محلّ خود اجرا کنید؛ چرا که کلیک شدن تایل ها در هم باعث می شود تا کفپوش ها در هم قفل شده و هنگامی که در معرض تابش نور آفتاب قرار می‌گیرند، لبه ها ی آنها رو به بالا نایستند.

مزایای کفپوش گرانولی رولی

یکی از مدل های پر طرفدار کفپوش نزد خریداران و مشتریان فروشگاه کفپوشان، همواره کفپوش گرانولی رولی بوده است؛ چرا که نصب و اجرای این کفپوش در محلّ مورد نظر بسیار ساده و عالی خواهد بود. نکته دیگر این است که ضربه پذیری کفپوش گرانولی رولی مناسب است. البتّه به نسبت سایر انواع کفپوش، میزان ضربه پذیری کمتر می باشد. امّا نکته مثبت دیگر کفپوش گرانولی رولی این است که قابلیت اجرا، نصب و کاربرد در فضاهای مختلفی را دارد و از این حیث دارای تنوّع و گستردگی قابل توجّهی است.
امّا در فضاهایی لازم است تا ضخامت کفپوش جهت پیاده سازی کمتر باشد و ضخامت مورد نظر 3 تا 5 میلیمتر باشد. در این نوع کاربری، کفپوش گرانولی رولی یک گزینه ایده ‌آل به حساب می آید.
نکته مهمّ دیگر در رابطه با کفپوش گرانولی رولی این است که این کفپوش ها به دلیل ساختاری که دارند دارای فشردگی بیشتری بوده و فرآیند تولید آنها متفاوت بوده و این نکته باعث افزایش طول عمر این نوع کفپوش ها می شود.

معایب کفپوش گرانولی رولی

از معایب کفپوش گرانولی رولی این است که به دلیل ضخامت پایین ‌تر آن نسبت به دیگر انواع کفپوش های موجود در این دسته، قدرت ضربه پذیری پایین تری دارد.
نکته دیگر اینکه کفپوش گرانولی رولی نسبت به کفپوش گرانولی تایل قیمت بالاتری دارد.
مسئله دیگر اینکه نصب و اجرای این کفپوش در محلّ مورد نظر بدون استفاده از چسب، خیلی تمیز در نمی آید.

مزایای کفپوش گرانولی درجاریز

یک نوع منحصر به فرد و بسیار متفاوت از کفپوش های گرانولی، کفپوش گرانولی درجاریز است. اجرای این کفپوش در فضای مورد نظر شما مثل اجرای آسفالت می باشد و به وسیله غلتک بر روی فضای مورد نظر شما اجرا و پیاده سازی می شود و در محاسبات فروش بر اساس مقیاس میلیمتر بر متر مربّع حساب می شود.
حدّاقل ضخامت کفپوش گرانولی درجاریز 10 میلیمتر است. امّا اندازه استانداردِ ضخامت، برابر با 15 میلیمتر می باشد و البتّه باید در نظر داشته باشیم که این نوع کفپوش در ضخامت های بالاتر از 15 میلیمتر نیز تولید می شود.
مهمترین مزیّت کفپوش گرانولی درجاریز این است که این نوع کفپوش ها فاقد خط، درز و اتّصال میان آنها هستند و از این حیث شما می توانید انواع شیب بندی ها را روی این کفپوش پیاده کنید.
یکی از فاکتورهایی که همواره مورد توجّه مشتری و خریدار بوده است، تنوّع طرح در اجرای کفپوش می باشد؛ که برای این مورد، کفپوش گرانولی درجاریز یک گزینه ایده‌آل محسوب می شود. نکته دیگر اینکه از نظر فاکتور ضربه پذیری کفپوش گرانولی درجاریز از کفپوش های رده بالا به حساب می آید. با توجّه به نکات مذکور، به عنوان مثال می توانید در زمین های ورزشی مختلف از این نوع کفپوش بهره برده و خط کشی های مختلفی را روی آن ترسیم کنید.

معایب کفپوش گرانولی درجاریز

از معایب برجسته کفپوش گرانولی درجاریز این است که قیمت بالایی داشته و فروش آن بر حسب میلیمتر حساب می شود. خوب است که این مورد را با یک مثال توضیح دهیم. هزینه کفپوش گرانولی معمولی 20 میلیمتری برابر با 150 هزار تومان تمام می‌شود و هزینه کفپوش گرانولی درجاریز برای همین ابعاد برابر است با 800 هزار تومان که حدودا 4 برابر تمام می شود.
مورد دیگر در رابطه با کفپوش گرانولی درجاریز سرعت پایین تر اجرای آن است و همچنین این مدل کفپوش گرانولی قابلیت انتقال و اجرا در فضای جدید را هم ندارد.

کفپوشان مجری تخصصی کفپوش‌های ورزشی

مجموعه‌ی کفپوشان با داشتن مشاوران با تجربه می‌توانند در انتخاب بهترین کفپوش ، شما را راهنمایی کنند. تا با خرید مناسب‌ترین کفپوش ورزشی از این مجموعه، زمین ورزشی با طول عمر بالا و زیبا به شما هدیه دهند.

 
نویسنده: بهنام رشیدی

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها