فروشگاه کفپوشان

کفپوش گرانولی پایه دار

تومان

ویژگی های محصول

• ضخامت ۳۰ و ۴۰ و ۴۳ و ۵۰ • وزن کمتر نسبت به گرانول تخت • مناسب جهت فضاهای ناهموار • مقاومت و ضربه پذیری بالا • قابل شستشو

جنس و مواد اولیه کفپوش گرانولی پایه دار

کفپوش گرانولی پایه دار نوعی کفپو ش است که مواد اولیه آن از بازیافت ضایعات پلاستیکی و لاستیکی به دست آمده است. این کفپوش را پایه دار نامیده‌اند چون برآمدگی‌های پشت آن که به کارتون تخم مرغ شبیه است، نقش پایه را برای کفپوش بازی می‌کند و اجازه نمی‌دهد که آب و رطوبت در زیر آن باقی بماند و به کفپوش آسیب برساند. به دلیل ویژگی‌های متعدد کفپوش گرانولی پایه دار از جمله ضربه‌گیری بالا، این محصول برای پوشاندن کف پارک ها، فضاهای ورزشی، پیاده روها و از همه مهم‌تر فضای بازی کودکان مناسب و کارآمد است.

نقد و بررسی محصول

کفپوش گرانولی پایه دار یکی از بهترین گزینه ها برای پوشاندن فضای پارک ها، سالن های ورزشی و پیاده روهاست. به همین دلیل هم به آن، کفپوش ضربه‌گیر، کفپوش ورزشی و کفپوش پارکی می‌گویند.

انواع کفپوش گرانولی پایه دار

کفپوش گرانولی پایه دار به صورت تایل یا موزاییک های یک متر در یک متر تولید میشود و دو نوع دارد؛

  • یکی کفپوش پشت ساده شیاردار
  • دیگری، کفپوش پشت شانه تخم‌مرغی

کفپوش های پایه دار در قسمت کف دارای برش هایی برای عبور آب و جریان هوا هستند. درحالی که کفپوش گرانولی پشت شانه تخم مرغی، فوم ضخیمی است معمولا به قطر ۴۳ میلیمتر که به علت شکل پایه‌هایش که به شانه تخم مرغ شباهت دارد، به این نام معروف شده است. این پایه ها بعد از نصب، بالاتر از سطح زمین قرار می‌گیرد و فضایی را برای عبور آب، رطوبت و هوا فراهم می‌کند و باعث سالم ماندن و طول عمر بیشتر کفپوش می شود.

مزایای کفپوش گرانولی پایه دار

به طور کلی امتیاز خاص و ویژه کفپوش های گرانولی پایه دار نسبت به کفپوش های گرانولی بدون پایه، وزن نسبتا پایین این محصولات است. درواقع به دلیل داشتن شیار و یا پایه از وزن کفپوش گرانولی پایه دار کاسته شده و محصولی سبک با قابلیت جابجایی راحت تر به دست مشتریان می‌رسد.
همچنین به دلیل فاصله ای که بین سطح گرانولی پایه‌دار و کف زمین در این کفپوش وجود دارد، هنگام بارندگی یا آبیاری و شستشو، آب در زیر کفپوش جمع نمی‌شود.
مزیت مهم دیگر این کفپوش، استحکام و دوام آن است. این محصول در برابر حرارت و نور آفتاب هم بسیار مقاوم است اما اگر کفپوش به هر دلیلی تغییر رنگ دهد، به هیچ عنوان نباید از جلا دهنده یا رنگ های شیمیایی برای ترمیم و زیبایی آن استفاده کنید.
از سوی دیگر کفپوش گرانولی پایه دار قیمت بسیار مناسب و ضربه پذیری بالایی دارد. یعنی به علت خاصیت الاستیسیته ای که این کفپوش دارد، تمام ضربه‌ها را به خود جذب می‌کند، بدون اینکه در ظاهر آن فرورفتگی و آسیبی ایجاد شود. بنابراین برای باشگاه‌های بدن‌سازی که دمبل ها و هالترهای سنگین به طور مداوم روی آن می‌افتد، استفاده می‌شود. درواقع این محصول طی سال‌های اخیر به شدت مورد استقبال صاحبان باشگاه های بدنسازی قرار گرفته است.
درخصوص کفپوش گرانولی پشت شانه تخم مرغی هم باید گفت که این کفپوش ها را می‌توان حتی در سطوح ناهموار و زمین هایی که دارای اندکی پستی بلندی هستند نیز نصب کرد. در حالی که کفپوش های شیاردار را فقط می‌توان در سطوح صاف جایگذاری کنیم.

کفپوش گرانولی شانه تخم مرغی را کجاها نصب کنیم؟

به غیر از اینکه کفپوش گرانولی، گزینه بسیار خوبی برای فضاهای روباز و پارکهاست، می‌توانیم کاربری کلی دیگری را هم برای انواع این کفپوش عنوان کنیم.
با این مقدمه، بد نیست بدانید که کفپوش های گرانولی شیاردار مناسب سطوح صاف هستند. این کفپوش های شیاردار معمولا در ضخامت های کمتر بین ۲۰ تا ۲۵ میلیمتر تولید می‌شوند. و شیارهای طراحی شده در زیر آن، برای عبور هوا، رطوبت و سیم های برق و مخابرات در نظر گرفته شده است. کفپوش های پشت شیار دار برای مکان هایی استفاده میشود که استفاده از کفپوش گرانولی شانه تخم مرغی در آنجا امکانپذیر نیست. به عنوان مثال در محیط هایی که به سیم کشی برق یا مخابرات نیاز دارد، کفپوش نباید کاملا به زمین بچسبد و در عین حال ضخامت کفپوش باید کم باشد.

درباره نصب این کفپوش

کفپوش گرانولی پایه دار به سه روش نصب می‌شود. اول به کمک پیچ های مخصوص به سطح مورد نظر، پرچ می‌شود. در روش دوم آن را به زمین می‌چسبانیم و در روش سوم، تایل ها کنار هم قرار می‌گیرند و بدون عوامل نگهدارنده قابل استفاده هستند.
فرآیند نصب این کفپوش‌ها هم بسیار راحت است. چون می‌توانید بدون استفاده از چسب و تنها با چفت کردن تکه‌های پازل هم از این محصول استفاده کنید.
یکی از امتیازهای قابل توجه کفپوش‌های موزاییکی صرفه اقتصادی آن است. زیرا می توان آنها را پس از مدتی استفاده در مکان‌های پر تردد به مناطق کم تردد منتقل کرد. به این صورت می‌توانیم مدت زمان بیشتری از این کفپوش های موزاییکی بهره ببریم.

گرانول چیست؟

کفپوش گرانولی پایه دار با دانه‌های گرانول تولید می شود. گرانول اصطلاحی است که برای نامیدن دانه‌های ریز پلیمری به کار می رود. این دانه ها حاصل بازیافت ضایعات پلاستیکی و لاستیکی است که اولین بار در سال ۱۹۸۵ از بازیافت لاستیک های مستعمل تولید شد.
درواقع کفپوش گرانولی پایه دار کاملا سازگار با محیط زیست است چراکه با استفاده از لاستیک خرد شده در این کفپوش از رها سازی مقدار زیادی لاستیک در طبیعت از آلودگی محیط زیست پیشگیری می شود.
اما کیفیت کفپوش گرانولی پایه دار کاملا به اندازه گرانول ها بستگی دارد. هر چقدر گرانول‌های تولید شده یکدست تر باشند کفپوش تهیه شده از این گرانول‌ها هم با کیفیت‌تر خواهد بود. تراکم، از دیگر فاکتورهای کیفیت در کفپوش گرانولی است؛ هر چه تراکم بیشتر و فضاهای خالی بین گرانول‌ها کمتر باشد، استحکام و سختی این کفپوش نیز بیشتر می‌شود.
هرچند شکل ظاهری کفپوش‌های گرانولی مختلف شبیه به هم است ولی تراکم مناسب، نوع متریال و فرمولاسیون، تفاوت فراوانی در کیفیت و کارکرد نهایی کفپوش‌های لاستیکی به وجود می‌آورد. نامناسب بودن تراکم کفپوش می‌تواند باعث ترک خوردن، پوسته پوسته شدن و کاهش عمر و کارکرد این محصول شود. هرچه تراکم کفپوش‌ها بالاتر باشد ذرات لاستیک به هم چسبیده تر و فشرده تر می‌شوند و سختی و دوام بالاتری را برای کفپوش در مقابل فشارهای مختلف به ارمغان می‌آورند.

نگهداری از کفپوش های گرانولی پایه دار

کفپوش گرانولی پایه دار نگهداری بسیار راحتی دارد. در حقیقت با رعایت چند نکته ساده می‌توانیم عمر و کارایی و کارکرد آن را افزایش دهیم.
این کفپوش ها را باید هر روز تمیز کرد و گرد و خاک‌های کفپوش را با دستمال مرطوب و یا یک تی نمناک گرفت تا درخشندگی شان حفظ شود.
برای شستشوی کفپوش، آب لوله کشی به تنهایی کافی است و نیاز به استفاده از مواد شوینده خاصی ندارد اما میتوانید در صورتی که خیلی کثیف هستند، از مواد شوینده خانگی که مواد شوینده ملایم به حساب می‌آیند، کمک بگیرید. اما این را همیشه به یاد داشته باشید که مواد شوینده و تمیزکننده حاوی اسید یا سفید کننده، به کفپوش آسیب جدی وارد می‌کند و از عمر آن می‌کاهد.

نظرات کاربران در مورد این کالا

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *