عمومی, کفپوشها, کفپوشهای PVC

6 مورد از هزینه های کفپوش

هزینه های کفپوش

به طور کلّی یکی از پرسش ‌های همیشگی خریداران و مشتریان عزیز فروشگاه کفپوشان این بوده است که هزینه های کفپوش به چه صورت حساب می شود.

شما از لحظه خرید تا لحظه نصب کفپوش در محلّ مورد نظر خود، فرآیندهای مختلفی را طی می کنید که هزینه خاصّ خود را دارند.

نکته حائز اهمّیت در این میان این است که در برخی انواع کفپوش، علاوه بر خرید و نصب، هزینه های جانبی دیگری نیز وجود دارند که باید آنها را مورد توجّه قرار دهیم. به عنوان مثال، هنگام خرید پارکت لمینیت ، الزاما باید از ابزارهایی مانند فوم و قرنیز هم استفاده کنیم یا در فضاهای دیگری چون فضاهای بیمارستانی که شامل اتاق عمل نیز می شوند، باید از کفپوش هایی استفاده کنیم که از الزامات همراه با آنها مثلا چسب کانداکتیو است، و حتما باید این موارد را نیز تهیه کنیم.

در مطلب پیش رو ما به موارد کلّی اشاره خواهیم کرد.

مواردی که شامل هزینه های کفپوش میشود

اصولا هزینه‌ های مربوط به خرید کفپوش شامل شش مرحله می شود

1 – اندازه گیری و بازدید

بسیاری از پروژه های مدّ نظر شما عزیزان، پیش از مرحله نصب و اجرای کفپوش، نیاز به بازدید و اندازه گیری محلّ مورد نظر را دارند و هنگامی که تمام اندازه های مورد نظر به دقّت ثبت شد، آنگاه نوبت به اجرا و نصب آن خواهد رسید.

باید توجّه داشت که برخی شرکت ها بابت اندازه گیری و بازدید از محل هزینه جدا دریافت می کنند و برخی دیگر هزینه اندازه گیری و بازدید را رایگان لحاظ می کنند.

توصیه فروشگاه کفپوشان به شما عزیزان این است که در این مرحله به صرفه جویی در هزینه زیاد تکیه نکنید! چرا که هنگامی که نصّاب پیش از مرحله اجرا، اندازه گیری های لازم را صورت می دهد، ممکن است به موارد و ظریف کاری هایی برخورد کند که تاثیر مستقیمی بر اجرا و پیاده سازی کفپوش در مرحله اجرا داشته باشند و از این لحاظ شما را دچار مشکل کنند. ناگفته پیداست که اگر نصّاب محل مورد نظر را اندازه گیری کند، میزان پِرتی موجود را رصد خواهد کرد و با داشتن اندازه دقیق، از خرید کالای اضافه برای محلّ مورد نظر شما جلوگیری به عمل خواهد آمد.

پس عزیزان با صرف هزینه ای در این مرحله می توانید از اشتباهات محاسباتی ای جلوگیری به عمل آورید که در آینده هنگام نصب و اجرای پروژه در محلّ شما برای تان هزینه ‌های بسیار بیشتری را به دنبال خواهند داشت.

نصّاب در این مرحله به بررسی مواردی چون زیرسازی، پِرتی ها و مشکلاتی که ممکن است حین اجرا با آنها روبرو شود، خواهد پرداخت.

2 – خرید کالا

دوّمین مرحله در این فرآیند، مرحله خرید کالا است که شرکت های مختلف بابت کالاهای خود و ویژگی های اختصاصی آنها هزینه های جدایی را اعلام می کنند و خریداران و مشتریان عزیز با توجّه به نیاز و سلیقه و عوامل مختلفی اقدام به خرید نهایی خود خواهند کرد.
ما در مطالب جداگانه ‌ای به هزینه ‌های نصب اشاره کرده‌ایم که شما عزیزان می توانید با مطالعه آنها اطّلاعات لازم را برای خرید کالاهای خود کسب کنید.

3 – حمل کالا

حمل کفپوش - هزینه های کفپوش

حمل کفپوش – هزینه های کفپوش

پس از انتخاب و خرید کفپوش مورد نظر، نوبت به حمل کالا می‌ رسد. یکی از عوامل برآورد هزینه ها مربوط به مسافتی می‌شود که بین محلّ خرید کالا و محلّ اجرا و نصب وجود دارد.
البتّه باید بگویم که هزینه حمل کالا در در مسافت های درون شهری خیلی چشمگیر نیست؛ امّا هنگامی که بحث درباره مسافت‌های طولانی بین شهرهاست، داستان به گونه ای دیگر است.

4 – ایاب و ذهاب

ایاب و ذهاب - هزینه های کفپوش

ایاب و ذهاب – هزینه های کفپوش

تیم اجرایی و نصب کفپوش برای حضور در محل و اجرای پروژه هزینه ای را دریافت خواهند کرد. باید در نظر داشت که اگر فاصله دو شهر زیاد باشد، این هزینه ایاب و ذهاب می تواند مقدار قابل توجّهی باشد و همین طور باید به این نکته نیز اشاره کنیم که اگر مدّت اجرای پروژه طولانی باشد و تیم اجرایی مجبور باشد در محلّ مورد نظر، اسکان پیدا کند، هزینه اسکان تیم نیز در این مرحله اضافه خواهد شد.

5 – زیرسازی و مصالح آن

زیرسازی و مصالح آن - هزینه های کفپوش

زیرسازی و مصالح آن – هزینه های کفپوش

به طور کلّی باید توجه داشته باشیم که انواع کفپوش ها ضخامت خیلی بالایی ندارند و محلّ مورد نظر نیاز مُبرَم به زیرسازی خواهد داشت تا بتوانیم کفپوش را بر روی سطح آن پیاده سازی کنیم.
البتّه برخی موارد و انواع کفپوش هستند که نیاز به زیر سازی ندارند؛ ولی اصولا در رابطه با اکثر محصولات کفپوش این قضیه صدق می کند. مثلا در پروژه های بیمارستانی و حتّی مسکونی، نصب کفپوش با زیرسازی همراه است؛ چرا که اصولا اجرای کفپوش در این فضاها با سیمان و چسب چوب صورت می گیرد و جنس کفپوش از پی وی سی است.
به این نکته نیز توجّه کنید که هزینه سیمان و چسب چوب بر عهده کارفرماست.

6 – اجرای کفپوش

نصب و اجرای کفپوش - هزینه های کفپوش

نصب و اجرای کفپوش – هزینه های کفپوش

مرحله آخر یعنی مرحله اجرا و نصب کفپوش دارای هزینه های خاصّ خود است که کارفرما برای هر محصول به طور جداگانه به شما عزیزان اطّلاعات لازم را اعلام خواهد کرد.

موارد خاص

  • بعضی از کفپوش ها زیر سازی لازم ندارند.
    برخی محصولات مانند کفپوش گرانول یا کفپوش های کلیک تایل و یا حتّی چمن مصنوعی هستند که به زیرسازی خیلی خاصّی نیازمند نیستند.
  • بعضی از کفپوش ها به نصب نیازمند نیستند.
    به عنوان مثال پهن کردن چمن مصنوعی در ورودی مورد نظر یا مثلا پهن کردن موکت در محلّ ورودی و یا روی راه پله از جمله این موارد هستند که پهن کردن کفپوش مورد نظر به صورت موقّتی انجام می‌شود که هزینه نصبی شامل آنها نمی شود.
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها