دکوراسیون منزل, سبک زندگی, کفپوشها

بهترین موکت برای زیرزمین خانه شما چیست؟

موکت برای زیرزمین

بهترین موکت برای زمینی زیر سطح خانه!

شاید برای شما بی اهمیت است، ولی زیرزمین یکی از مکان هایی است که باید به نوع کفپوش آن اهمیت دهید. سلیقه ها برای انتخاب نوع کفپوش متفاوت است ولی موکت برای زیرزمین، به چندین دلیل بهترین گزینه به عنوان کفپوش مناسب زیرزمین به حساب می آید. موکت کفپوشی گرم، نرم و بالشتکی است که این ویژگی ها آن را برای زمینی سیمانی و سرد ایده آل می سازد. به علاوه، موکت یکی از انعطاف پذیرترین جنس ها در میان کفپوش هاست، بنابراین حتی اگر زمین سیمانی شما کاملا تراز نشده باشد، موکت بدون نیاز به تراز کردن و آماده سازی قبلی می تواند به راحتی روی آن نصب شود.

همیشه برای بسیاری از مردم این سوال مطرح است که چه نوع موکتی برای زیرزمینشان مناسب است و اینکه آیا نوع خاصی از موکت وجود دارد که نسبت به بقیه موکت ها برای زیرزمین مناسب تر باشد یا نه. اگر زیرزمین را با نواحی بالای زمین خانه مقایسه کنیم، می توان گفت که مقدار رطوبت زیرزمین بسیار بیشتر از نواحی بالای زمین است و این مسئله حتما باید در انتخاب موکت برای زیرزمین در نظر گرفته شود.

در اینجا، راهنمایی ها و توصیه هایی وجود دارد که به شما کمک می کند تا بهترین موکت را برای زیرزمین خانه تان انتخاب کنید.

کاربرد موکت مصنوعی

پارچه های موکت به دو صورت طبقه بندی شده اند: پارچه های مصنوعی (ساخته دست بشر) و پارچه های طبیعی. پارچه های مصنوعی به عنوان جنس موکت برای زیرزمین بهترین گزینه اند چون قابل تنفس هستند، بدان معنی که مانند پارچه های طبیعی رطوبت را در داخل خود نگاه نمی دارند. زیرزمین ها به دلیل اینکه زیرسطح زمین قرار دارند طبیعتا نمدار هستند. به همین دلیل، کفپوش زیرزمین باید قادر باشد تا در برابر رطوبت زیاد مقاومت کند. و پارچه های مصنوعی قادر به آزاد کردن رطوبت هستند تا از کپکی که در زیر موکت ایجاد می شود جلوگیری کنند.

امروزه اکثر موکت های مصنوعی که در وسعت گسترده ای بافته می شوند دارای لایه زیرین مصنوعی هستند و هدفشان این است که موکت بتواند در هر شرایطی نفس بکشد و مثلا رطوبت را در خود حبس نکند. همیشه قبل از خرید موکت برای زیرزمین خود، مجددا بررسی کنید که آیا موکت انتخابی تان لایه زیرین مصنوعی را دارد یا نه.

موکت برای زیرزمین

گزینه هایی برای سبک و استایل موکت

به طور کلی، شما می توانید هر سبکی از موکت را که دوست دارید برای زیرزمین های مختلف انتخاب کنید. بسته به کاربرد زیرزمین خانه تان، می توانید موکتی را انتخاب کنید که با نیازها و ترجیحات شما مطابقت داشته باشد. هیچ دلیلی وجود ندارد که از موکت های بربر گره ای یا سبک های ساکسونی مخمل دار ضخیم استفاده نکنید، مگر اینکه زیرزمین شما از نقطه نظر رطوبت مشکل بسیار حادی داشته باشد. تنها در این صورت است که نخواهید توانست از این سبک ها استفاده کنید. برای زیرزمین، می توانید هر سبک از موکت را با کیفیت های مختلف انتخاب کنید. بنابراین، اطمینان حاصل کنید موکتی را برمی گزینید که پاسخگوی نیازهای شما باشد.

لایه گذاری موکت

بیشتر موکت های مسکونی روی لایه بالشتکی نصب می شوند. به این صورت که یک لایه نرم را برای راحتی و گرما روی زمین سرد و سخت زیرزمین فراهم می کنند. برای زیرزمین، لایه زیرین موکت که مصنوعی باشد بسیار کاربردی و مفید است. بنابراین بهتر است برای لایه زیرین موکت، لایه ای با فوم پلی اورتان را انتخاب و از استفاده از لایه های لاستیکی پرهیز کنید.

موکت برای زیرزمین

منع موکت برای زیرزمین

یادآور می شویم که پیشنهادهای بالا برای زیرزمین هایی است که کامل و بدون نقص و به طور کلی عایق بندی شده و خشک هستند. اما اگر زیرزمین شما عایق نشده و در برابر آب و رطوبت محفوظ نیست، هیچ کفپوشی نمی تواند این شرایط را تحمل کند. در چنین شرایطی بهترین کار این است که زمین سیمانی زیرزمین را بدون کفپوش بگذارید. در غیر اینصورت، اگر می خواهید که چیزی زمین سیمانی شما را بپوشاند، می توانید از موکت های ساده و ارزان قیمت استفاده کنید تا در صورت عدم نیاز به آن بتوانید موکت را به راحتی بکنید یا آن را تعویض کنید.

بنابراین، در صورتی از موکت برای پوشش كف زیرزمین خود استفاده کنید که زمین شما عایق بندی شده و در برابر آب ریزی و رطوبت محفوظ باشد تا موکت روی آن دچار مشکل نشود. در اینجا کمابیش با بهترین کفپوش های موجود در بازار برای سطحی همچون زیرزمین آشنا شدید و می توانید بر اساس انواع موکت هایی که در فروشگاه کفپوشان وجود دارد، مناسبت ترین گزینه را انتخاب کنید.

محصولات مرتبط

موکت

موکت مسکونی

موکت پالاز

موکت هتلی

موکت های تایل دسو

موکت سیزال

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها