راهنمای خرید و قیمت موکت

موکت طوسی

موکت طوسی

شاید اولین تصویری که با شنیدن موکت طوسی در ذهن شما نقش ببندد، تصویر موکت های راه راه و زبری باشد که بخشی از دکوراسیون خانه های دهه شصت بود. بسیاری از ما دوران خوش کودکی های خود را بر روی این موکت‌ها سپری کرده ایم، بر روی آنها بازی کرده، خندیده و گریسته ایم. با این مطلب همراه باشید تا در جریان معجرات بی پایان رنگ طوسی قرار بگیرید و متوجه شوید که این موکت طوسی به راستی موهبتی است که دغدغه های شما را درخصوص ست کردن رنگ لوازم اتاق از بین می‌برد و کاری می‌کند که هر چه می‌خرید و در اتاق قرار می‌دهید، توازن رنگ اتاق را بر هم نریزد.

 

رنگ طوسی

ابتدا بد نیست کمی در مورد رنگ طوسی بدانیم. رنگ طوسی از ترکیب سفید و سیاه حاصل می‌شود. درواقع سایه روشن طوسی با توجه به میزان هر کدام از رنگهای سیاه و سفید مشخص می‌شود. طوسی یک رنگ خنثی است به این معنی که نه مانند آبی سرد است و نه مانند قرمز، گرم. از ویژگی های مثبت رنگهای خنثی، شخصیت پذیری آنها در ترکیب با رنگ‌های دیگر است. و طوسی رنگی است که می‌تواند با همه رنگ‌ها ترکیب شود و نتیجه‌ای چشم نواز حاصل کند.

موکت ساده طوسی یا موکت طوسی طرح دار

در انتخاب رنگ طوسی به عنوان موکت ، باید چند نکته مهم را مد نظر قرار دهید. اول درجه رنگ طوسی است. آیا می‌خواهید موکت طوسی شما روشن باشد یا تیره؟ مزایا و معایب هر کدام چیست؟ آیا موکتی که انتخاب می‌کنید باید موکت طوسی طرح دار باشد یا ساده؟

یک قاعده کلی درباره انتخاب موکت روشن یا تیره وجود دارد و آن این است که موکت روشن خرده ریزهایی مانند بیسکوییت یا چیپس کمتری نشان میدهد اما زودتر کثیف میشود. موکت تیره دیرتر کثیف میشود اما خرده ریزها را بیشتر نشان می‌دهد. حال با توجه به این قاعده کلی و شرایط محیط خود، موکت مناسب فضای تان را انتخاب کنید. 

به عنوان مثال برای مادران رنگ طوسی روشن، انتخاب خوبی برای موکت اتاق خواب کودک شان است چون هم اتاق کودک را شاد و دلباز نشان می دهد و هم نیاز به جاروکشی و تمیز کردن روزانه ندارد و می‌توان این کار را به صورت هفتگی هم انجام داد. در عین حال اگر قصد خرید موکت طوسی برای شرکت یا دفتر کار خود را دارید، طوسی تیره را انتخاب کنید. 

این انتخاب باعث می‌شود موکت با وجود رفت و آمدهای زیاد، همچنان زیبا و شفاف به نظر بیاید و نیازی به شستشوی روزانه نداشته باشد. اما قاعده کلی دیگری نیز وجود دارد و آن اینکه اگر لوازم دکوراسیون شما طرحدار است، موکت ساده را انتخاب کنید و اگر لوازم دکور شما ساده و تک رنگ هستند، موکت طرحدار بخرید و به این وسیله در طراحی و دکور خانه یا محل کار توازن ایجاد کنید.

بهترین ترکیب رنگ ها با موکت طوسی

از آنجاکه رنگ طوسی یک رنگ خنثی است به خوبی در کنار سایر رنگ‌ها قرار میگیرد. از ترکیب آن با رنگهای گرمی مانند زرد، قرمز و نارنجی گرفته تا ترکیبش با رنگهای سردی مانند سبز، فیروزه ای و سورمه ای، همیشه نتیجه زیبایی را رقم می‌زند. حتی میتوانید محیط خود را به صورت مونوکروم یا تک رنگ دکورکنید به این معنی که در آن فقط از طیف های مختلف رنگ طوسی استفاده کنید. در هر حال بدانید که وجود رنگ طوسی در دکور شما حتی به تنهایی هم زیبا و دلنشین است.

موکت طوسی برای منزل

موکت طوسی روشن در کنار رنگهای روشن انتخابی عالی برای موکت اتاق خواب است. می‌توانید از ترکیب زیبای رنگ طوسی و صورتی برای اتاق خواب دخترتان استفاده کنید یا با استفاده از رنگ آبی، فضایی پسرانه و دلنشین به وجود آورید.
ترکیب طوسی با رنگ‌هایی مانند زرد، بژ، بنفش و سبز نیز جزو انتخاب های محبوب برای اتاق خواب بزرگسالان است.

در انتخاب موکت طوسی برای نشیمن منزلتان تردید نکنید. اتاق نشیمن محلی است برای جمع شدن همه اعضای خانواده با سلیقه ها و خلقیات متفاوت. رنگ طوسی بی شک مورد پسند همه اعضای خانواده قرار می‌گیرد و همه از حضور در محیطی دلنشین، استقبال می‌کنند. اگر به دکور و رنگهای متنوع، علاقمند و جزو افرادی هستید که هر از چندگاهی، دکور خانه را تغییر می‌دهید، طوسی را به عنوان رنگ پایه برگزینید تا از هزینه های سرسام آور بعدی پیشگیری کنید.

خبر خوب اینکه برای تغییر دکور نیاز به صرف هزینه های بالا ندارید. کافی است رنگ و پارچه کوسن های روی مبل را عوض کنید یا با خرید یک پتوی چانکی، زیبایی تازه ای را در محیط به وجود آورید.

اگر از موکت طوسی برای فضای پذیرایی خود استفاده کنید، میتوانید آن را با استفاده از فرش کمی رسمی‌تر سازید. در این صورت بهتر است از موکت ساده و فرش طرحدار استفاده کنید تا مکمل زیبایی یکدیگر باشند. به دلیل خنثی بودن رنگ طوسی، بهتر است فرشی که می‌خرید رنگهای مکمل یا همسو با دکوراسیون نداشته باشد.

اگر تصمیم دارید از موکت به عنوان کفپوش محیط کارتان استفاده کنید، بهتر است موکت طوسی تیره تر را انتخاب کنید تا تردد بالای محیط اداری شما باعث تغیر رنگ موکت نشود و نیاز به شستشوی روزانه نداشته باشد. همچنین می‌توانید با استفاده از اکسسوارهای رنگی اداری، محیط خود را به فضایی سرزنده تبدیل کنید. مثلا زونکن های اداری نارنجی رنگ بخرید یا با استفاده از گلدان های زیبا رنگ سبز را به محیط کارتان اضافه کنید. به هر حال انتخاب رنگ طوسی به عنوان موکت برای محل کار، انتخاب هوشمندانه‌ای است.

موکت طوسی، برای همه محیط ها

در این مطلب سعی شد تا با برخی کاربری‌های موکت طوسی آشنا شوید و ذهنیتی تازه درباره یک دکوراسیون متفاوت و زیبا به دست آورید. اما این تمام داستان نیست. استفاده از این رنگ خنثی و تاثیر مثبت آن در دکوراسیون، محدود به چند فضای خاص نیست و میتوانید در تمام فضاهای منزل، محیط های اداری، نمایشگاهی، سالن های نمایش، گالری ها و …… از آن استفاده کنید و خالق یک اثر هنری زیبا باشید.

جدول انواع موکت طوسی موجود در فروشگاه کفپوشان

ردیف نام طرح نام برند نوع برند محدوده قیمتی
1 موکت طرح کات بی پالاز موکت ایرانی  ارزان
2 موکت طرح ساج پالاز موکت ایرانی  ارزان
3 موکت طرح سایه پالاز موکت ایرانی  اقتصادی
4 موکت طرح میخک (طرحدار) پالاز موکت ایرانی  ارزان
5 موکت طرح راش پالاز موکت ایرانی اقتصادی
6 موکت طرح بوریا پالاز موکت ایرانی  ارزان
7 موکت طرح پامچال پالاز موکت ایرانی  ارزان
8 موکت طرح شبنم پالاز موکت ایرانی  ارزان
9 موکت طرح هرمس موکت ظریف مصور ایرانی  گران
10 موکت طرح الیت موکت ظریف مصور ایرانی  گران
11  آیهان موکت ظریف مصور ایرانی  گران
12 موکت طرح بیستون موکت ظریف مصور ایرانی  گران
13 موکت طرح ونیز موکت ظریف مصور ایرانی  گران
14 موکت طرح ای سو موکت ظریف مصور ایرانی  اقتصادی
15 Choroma موکت سیزال خارجی  لوکس
16 موکت طرح لامور (Lamour) موکت سیزال خارجی  لوکس
17 موکت طرح سکرت (Secret) موکت سیزال خارجی  لوکس
18 موکت طرح سیدنی (Sydney) موکت سیزال خارجی  لوکس
19 موکت طرح یونیک (Unique) موکت سیزال خارجی  لوکس
20 موکت طرح کالر لاین (color line) موکت رویا خارجی  گران
21 موکت طرح کرییتیو (Creative) موکت رویا خارجی  گران
22 موکت طرح  ملانژ (Mélange) موکت رویا خارجی  گران
5 1 رای
امتیازدهی به مقاله
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها